2777
2789
عنوان

ازدواج دختر دندانپزشک با پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ منطقی خب قطعا اشتباهه ولی دله دیگه حرف حالیش نمیشه لعنتی

فقط 42 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان نه خونه داره نه ماشین رو برای چی گفتی؟چند درصد پسرای امروز اینارو دارن؟واینکه آیا دختره به عنوان دانشجوی دندون اینارو داره؟معیارهاتونو عوض کنین

شغل پسره کفاف زندگی میده؟اخلاق پسره چطوره؟پایبند به یه سری چیزا هست یا نه آزاده کلا؟اخلاقش با خانواده چطوره؟اجتماعی هست یا نه؟عصبیه یا می‌تونه خودشو کنترل کنه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

کاملا اشتباه و احمقانست.  اینا از لحاظ فرهنگی بهم نمیخورن. و کلا وقتی سطح زن و از مرد بالاتره غرور مرد میشکنه و به جای اینکه کنارش رشد کنه سعی میکنه بکشتش پایین

اگه پسر شغل داره درحال تلاشه  برای ساختن زندگی یه چند سالی سختی داره  ولی بعدش زندگی خوبی میسازه 

اما اگه  پسر بیکار بی هدفه نه بدرد نمیخوره

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را