2777
2789

سلام. من تنها زندگی میکنم . این چند وقته بیکار شدم کار جدیدم هنوز اوکی نشده

تو این مدت که دستم خالی شده چند تا وسیله هام مشکل پیدا کرده خرج سنگین گذاشته رو دستم چیزی هم نیس که بزارم بعدا درستش کنم مثلا یکیش پمپ اب واقعا موندم چکار کنم.انگار یه وقتایی خدا میخاد همه جوره بهت فشار بیاره امتحانت کنه. البته بابام چند تومن بهم داده ولی فکر نکنم گوشه ای از گره کارم باز کنه.

البته دعا کنید خدا بخاد کارم درست بشه دیگه راحت میشم. 

مثل حال الان من... 

ایشالا درست میشه 

برات صلوات فرستادم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خدا که ماهایی که تو ایران زندگی میکنیم اکثرا بدبختیم اصلا نمیفهمیم زندگی یعنی چیمن خونه دارم اجار ...

دلم خیلی گرفته دارم گریه میکنم کاش یکی پیشم یود کاش کسیو داشتم که با یه مشت آدمای عوضی مجبور نباشم بسازم

دلم خیلی گرفته دارم گریه میکنم کاش یکی پیشم یود کاش کسیو داشتم که با یه مشت آدمای عوضی مجبور نباشم ب ...

میدونم بالاخره گریه ادم رو سبک میکنه

از خدا بخواه مشکلات رو حل کنه

خدا از رگ گردن ب ادم نزدیک تره

ادمای اطرافمون منتظرن بخوری زمین بهت ضربه بزنن

میدونم بالاخره گریه ادم رو سبک میکنهاز خدا بخواه مشکلات رو حل کنهخدا از رگ گردن ب ادم نزدیک ترهادمای ...

آخه اینهمه گریه کردم سبک نشدم پس چرا؟هرچی سعی میکنم حالمو بهتر کنم اصلا نمیشه

آخه اینهمه گریه کردم سبک نشدم پس چرا؟هرچی سعی میکنم حالمو بهتر کنم اصلا نمیشه

خب حتما مشکلت خیلی بزرگه مثلا دور از جون شما ادم داغ عزیز ببینه هم با گریه سبک نمیشه

مشکلت چیزیه ک حل نمیشه؟

خب حتما مشکلت خیلی بزرگه مثلا دور از جون شما ادم داغ عزیز ببینه هم با گریه سبک نمیشهمشکلت چیزیه ک حل ...

مشکل خودمم بی کس و کاریمه هیچکیو ندارم زندگیم داغونه مجبورم با یه آدمایی کنار بیام که فقط اذیتم میکنن

مشکل خودمم بی کس و کاریمه هیچکیو ندارم زندگیم داغونه مجبورم با یه آدمایی کنار بیام که فقط اذیتم میکن ...

اها . خب منم تنها زندگی میکنم دیگه چاره چیه باید جنگید 

اگه اذیت میکنن چرا ترکشون نمیکنی

با من از بدبیاری حرف نزنید

من پارسال بارداری خداخواسته داشتم  بعد تو بارداری دو تا مریضی ناجور گرفتم فشار خون و دیابت بارداری گرفتم فشار خونم انقدر بالا بود حتی راه نباید زیاد میرفتم آخدشم مجبور شدم علیرغم خواسته ام سزارین اورژانس کنم اونم زودتر از موعد. بچم زردی گرفت بستری شد، بچمو که از بیمارستان اوردم  دو روز بعدش یه اتفاقی برام افتاد که مریوط به همون اثرات حاملگی بود مجبور شدم بالافاصله عمل جراحی اورژانسی کنم، دکترا گفتن ریسک عمل ۹۰ درصده و فقط ۱۰ درصد شانس زنده موندن داره عملم خیلی سخت بود چند روز تو ای سی یو بودم  بچم خونه خواهرم.

وقتی مرخص شدم راه نمیتونستم برم. بچمو نمیتونستم بغل کنم. به خاطر داروهای زیادی که میخوردم شیر نمیتونستم بدم تا یه ماه همین بودم به علاوه دردای بعد عمل.

بعدش که بهتر شدم هنوز البته تو نقاهت بودم عزیزم رفت تو کما  بعدش به فاصله یه ماه فوت کرد. بعد از فوت اون هنوز جهلمش نشده بود بچه پنج ماهم عفونت شدید خون گرفت تو بیمارستان بستری شد. الان تازه دو هفتس ازبیمارستان مرخص شده.

با من از بدبیاری حرف نزنیدمن پارسال بارداری خداخواسته داشتم بعد تو بارداری دو تا مریضی ناجور گرفتم ...

اخ اخ مشکلات خودم یادم رفت خدا صبرت بده 

منم خیلی سختی کشیدم داغ مادر دیدم. ولی واقعا راست میگن دنیا دار مکافاته