2777
2789
عنوان

چطوری بگم بهشون

70 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان 😃میشه لطفا راهنماییم کنین 🙏

من چند ساله که پشت کنکورم و به خاطر یه سری مشکلات مثل مسائل مالی و نشخوار فکری و عدم تمرکز و.. نمیتونم به اون صورت درس بخونم و از طرفی هم برای رفتن به دانشگاه اصلا عجله ندارم 🥲

بعضی از آشناها خیلیییی بیش از حد دخالت میکنن و میگن مهم نیست چه رشته ای و با چه شرایطی فقط برو دانشگاه 😕

چطوری به صورت مودبانه جوابشون رو بدم ؟؟؟چه بهونه ای بیارم؟؟ 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو متوجهم که سعی دارین به من توصیه کنین و موفقیت من رو میخواین اما من که درمورد این موضوع از شما نظر نخواستم خواستم؟ نمیبینین که چقدر موذبم؟ و همچنان دارین به نظر دادنتون ادامه میدین. شاید بیشتر از اون که به موفقیت من اهمیت بدین به سرگرمی خودتون اهمیت میدین. چون این موضوع براتون سرگرم کنندست. اگر دوست دارین به من کمک کنین تا راحتتر موفق بشم راه های بهتری از توصیه کردن در زمینه ای که توش هیچ تخصصی ندارین هست. اینطور فکر نمیکنین؟

بگو متوجهم که سعی دارین به من توصیه کنین و موفقیت من رو میخواین اما من که درمورد این موضوع از شما نظ ...

ممنونم از نظر و راهکارتون 🙏❤ 

بیشتر از اینکه توصیه کنن تعیین تکلیف میکنن و یه جورایی با امر و نهی میگن

ولی این صحبت هایی که شما گفتین هم میگم شاید قانع شدن🥲

و علاوه بر اون چون گفتی نشخوار ذهنی داری و نمیتونی تمرکز کنی به نظرم برو پیش روانپزشک بهت دارو بده ت ...

راستش زیاد راحت نیستم کسی از اعضای خانوادم در مورد این موضوع بفهمه و به متخصص مراجعه کنم 

فعلا‌ با نوشتن خیلی بهتر شدم و اون افکار برای مدت طولانی ناپدید میشن