2777
2789
عنوان

سریال کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 61 پست

۲۱ و ۲۵ ساله رو حتما ببین😭

هندونه چشمک زن

آیدل بهشتی

آقای ملکه

دونده دوست داشتنی

اینا تقریبا جدیدن

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

سریالای خیلی قشنگ دیگه ای هم هست

بهتره از اونا شروع کنی

همه ی ما کیدرامر ها نظرات تقریبا مشابه ای درباره ی بهترین سریالا داریم از کامنت ها متوجه میشی

عاشقان ماه 

نسل خورشید 

وارثان 

دونده دوست داشتنی

مشکلی نیست اگه خوب نباشی 

دبلیو 

وقتی تو خواب بودی

اینارو اول ببین

!...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیبایی حقیقی

دونده دوست داشتنی

عاشقان ماه

هشدار عشق

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

نسل خورشید 

گابلین 

منو بکش خلاصم کن 

از بخت بد عاشقت شدم 

خنده در وایکیکی 

مشکلی نیست این عشقه 

حسادت آشکار 

افسانه دریای آبی 

زندگی در مریخ 

وقتی شیطان تو را فرا میخواند 

پینوکیو 

تاریخ آرتدال 

ملکه کی 

روباه نه دم

چند قسمته؟ 

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

خارجی زندان زنان 😂

خدا نکشتت😂😂

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

نسل خورشید گابلین منو بکش خلاصم کن از بخت بد عاشقت شدم خنده در وایکیکی مشکلی نیست این عشقه حسادت آشک ...

میگن خنده در وایکیکی خیلی خوبه درسته!؟ 

سریالای خیلی قشنگ دیگه ای هم هستبهتره از اونا شروع کنیهمه ی ما کیدرامر ها نظرات تقریبا مشابه ای دربا ...

باشه حتما پس امشب کدومشونو اول دانلود کنم؟ 

۲۱ و ۲۵ ساله رو حتما ببین😭هندونه چشمک زنآیدل بهشتیآقای ملکهدونده دوست داشتنیاینا تقریبا جدیدن

چه اسمای خفنی دارن

حتما کدومو اول ببینم؟ 

افسانه روباه نه دم دو فصل داره حتما ببین بکش خلاصم کن مشکلی نیست خوب نباشیگوبلین

تعریفشونو شنیدم اما مطمئن نبودم ممنون