2777
2789
عنوان

کیا اکو قلب جنین گرفتن

125 بازدید | 18 پست

پایین برگتون چی نوشته؟ نوشته ک بعد از تولد باز بیاد برا چکاب‌؟

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱

بله

برای ما نوشتند یکماه بعد از تولد بیاد دوباره

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهبرای ما نوشتند یکماه بعد از تولد بیاد دوباره

بردینش؟ پس فک کنم برا همه مینویسن

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱

اکو قلب من اصلا نرفتم🧐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ننوشته بود سوراخ وجود داره؟

بله نوشته بود کامل نیست 

اما خب تا روز آخر جنینی کامل میشه

اگر نشه خودتون متوجه میشید بچه کبود به دنیا میاد و. ..

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
برای منم نوشت بیارین نرفتم دیگه فقط میخوان مطبا شلوغ کنن پول بگیرن

نوشته بود سوراخ وجود داره و باید بعد بیارینش؟

از شما نورمال بود؟

نوشته سوراخ وجود داره وباید باز بیاد.ولی انگار ب همه همینو میگن

تو دوره جنینی تو سونوی عادی که گرفته رودن تو بطنش چندتا سوراخ بود، که ارجاع دادن به فوق تخصص قلب و از جنین اکو‌گرفتن و اکو هم همین قضیه رو تایید کرد و تاکید کردن مشکلی نیست و به احتمال زیاد تا پایان دوره جنینی برطرف میشه و یک ماه بعد از تولد دوباره بیاین که رفتیم...

گفتن سوراخ برطرف شده ولی یکی از رگای قلب تنگه و خوش خیمه و برطرف میشه، الانم 9ماهشه و شکرخدا مشکلی نداره

تو دوره جنینی تو سونوی عادی که گرفته رودن تو بطنش چندتا سوراخ بود، که ارجاع دادن به فوق تخصص قلب و ا ...

خداروشکر عزیزم🤍