2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی منم معلوم شد:-)

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم اسمشو هیلی دوست دارم ولی میدونم بزرگ بشه میگ چرا این اسم گذاشتی

وا عزیزم برا چی بگه؟؟خیلی قشنگه هم خودش هم معنیش بگو چون بابات عاشقت بود زینت وتاج سر پدرت بودی ..برازندت بود😊

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
وا عزیزم برا چی بگه؟؟خیلی قشنگه هم خودش هم معنیش بگو چون بابات عاشقت بود زینت وتاج سر پدرت بودی ..بر ...

ان شالله ک اعتراضی نکنه

جواب خوبیه حتما یادم نگه میدارم

من چرا غربال گری ک رفتم گف مشخص نیس هفته ۱۲ بودم 😣

احتمال خطا تو nt زياده 

بنظر من ك نگن خ بهتره، كلي روياپردازي ميكني با اون جنسيت بعد ميري سونو بعد ٥ ماهكي انومالي جنسيت قطعي خلاف قبليه ميشه كل توهامات و روياهات بهم ميريزه..وقتي احتمالاته همش خب چه فرقي ميكنه بدون سونو رفتن هم خودمون مي دونيم احتمالشو ٥٠ دختره ٥٠ پسر.. 😃😃

خدايا مرسي عشقمو آفريدي...
وا عزیزم برا چی بگه؟؟خیلی قشنگه هم خودش هم معنیش بگو چون بابات عاشقت بود زینت وتاج سر پدرت بودی ..بر ...

از ته دل دعا ميكنم زودتر امضات واست اتفاق بيفته😍

خدايا مرسي عشقمو آفريدي...
تاپيك واسه رژيم پسر دار شدن هست با جزييات.. 

من  زیاداعتقادندارم هرچی خدابده.. سوال  کردم که بعدازدخترش .بارژیم پسردارشده.. واسم سوال بودخواهرم

این روزها  میگذرد. اما  من ازآنها  نمیگذرم
ان شالله ک اعتراضی نکنه جواب خوبیه حتما یادم نگه میدارم

همچنین یکی ازحقوق فرزند برپدرو مادر اسم نیکو هستش..موفق باشی عزیزم😘😘

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 

این تستی ک میگن صربان قلب جنین بالای ۱۴۰ بوده پسره کمتر بود دختره درسته؟؟؟؟

ضربان قلب بچه من ۱۶۹ بار دقیقه بود

یعنی ممکنه اشتباه بشه

جای خیلی خوبی هم رفتم برای سونوگرافی