2777
2789
عنوان

سه ساله دیگه مدرسه نمیرم ولی هنوز خواب میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 101 پست
وای من یه بار تو بارداریم بود فکر کنم یا یکم قبل ترش از خواب بیدار شدم هوا بین تاریکی و روشنی بود دی ...

😂😂😂😂

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

آره من اینجوریم حتی الان که تابستونی ولی من مدرسه دارم هنوز خوشبحالت تموم کردیییی

با وجود همه ی تروماها میگم که ای کاش هنوز دانش اموز بودم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار ورقم پا درمیاره فرار می کنه🤣🤣

😂😂😂😂

اره ۸ساله مدرسه ندارم اما خاب میبینم همه امتحان خوندن من نخوندم،زیست دارم یاشیمی یا ریاضی واقعا استر ...

💔💔

آفرین به شما البته الان اکثر معلما خوب شدن موقع ما هیلی اذیت میکردنمعلم کلاس سوم من منو عذاااب میداد

ممنونم 

من خودم تو نود و نه درصد کلاس ها م با اضطراب می‌نشستم متاسفانه با این که درسخون بودم

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

من امسال ترمیم زدم نهایی هام رو

سر سلامت بهداشت اصلا اعصاب نداشتم یعنی تو چشام اشک بود و با بغض میخوندم 

یعنی تا همین دو سه هفته پیش خواب میدیدم الان صبحه امتحان سلامت دارم منم خوابم برده هیچی نخوندم 🥲

وقتی هم از خواب بیدار میشدم قشنگ یه دقیقه فکر می کردم حالا باید چ غلطی کنم بعد یهو یادم میومد کابوس سلامت خیلی وقته تموم شده ...🚶🏻

من امسال ترمیم زدم نهایی هام روسر سلامت بهداشت اصلا اعصاب نداشتم یعنی تو چشام اشک بود و با بغض میخون ...

😂😂😂خیلی حس بدیه

وای چه جالب منم همش خواب امتحان ومدرسه ودوست صمیمی میبینم اصلا یه وضعی تو تجربی بودی زمین شناسی خون ...

اره ولی کاش نمیخوندم الان پشیمونم

چی نمیخوندی؟ زمین? تو یه تایپیک دیدم نوشته بودی علاقه دارم

میگم که دارم ولی زمین نمیخوندم چون علاقه مهم نیست

من الان قراره یه بیکار باشم که دنبال علاقه اش رفته

خیر سرم 

چش بازارو کور کردم با انتخاب رشتم 

میگم که دارم ولی زمین نمیخوندم چون علاقه مهم نیستمن الان قراره یه بیکار باشم که دنبال علاقه اش رفتهخ ...

اره خب یعنی از اول نمیدونستی؟ نمیتونی دوباره کنکور بدی؟ من روانشناسی میخونم از الان از ترس بیکاری حالم خرابه 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اره خب یعنی از اول نمیدونستی؟ نمیتونی دوباره کنکور بدی؟ من روانشناسی میخونم از الان از ترس بیکاری حا ...

نمیدونستم 

نه دیگه کنکور نمیدم 

ماده ۲۸ازمون میدم امیدم به همونه 

با لیسانس روانشناسی میتونی برا اموزگاری ازمون بدی

نمیدونستم نه دیگه کنکور نمیدم ماده ۲۸ازمون میدم امیدم به همونه با لیسانس روانشناسی میتونی برا اموزگا ...

آره میدونم دبیر غیرانتفاعی هک میشه بشی

معجزه خود تویی ...🩵🌱