2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید لطفاً 💔

30 بازدید | 5 پست

من یه دوستی دارم که باهم خیلی رقیق هستم تقریبا هر روز باهم میریم پیاده روی و تو راه باهم کلی حرف می‌زدیم. اما یهو سرد شد و بعد از این که از کربلا برگشت حتی تلفن منو که زنگ زدم برنداشت. بهش پیام دادم سرموضوعی و اونم گفت سلام معمولی گفت و با یه تشکر ساده! 

و دیگه هیچی از دیروز نگفت که تو زنگ زدی و من ندیدم چون همیشه می‌گفت! به نظرتون داره منو کلا می‌زاره کنار؟ 

چون من یه چند وقتی بود که میگفتم سر پروپزال کمکم کنه چون دقیقا هم رشته ی من بود 

به نظرم شما هم نیاز نیست کاری کنید ، مثل خودش رفتار کن 

حتما نمیخواد صمیمیت باشه 

در حد خودش باش 

حالا من پسر همسایمون با من و مادرم سلام و علیک داشت 

الان ازدواج کرده تا منو میبینه پشتشو میکنه به من 

ولله چیزی بین ما نبود 

حتی به مامانمم سلام نمیکنه ( قبل ازدواجش سلام میکرد ) 

هنوز زنش نیاورده ، فعلا محرم شدن 

کاری ندارم خوشبخت بشن 

ولی رفتارش نوعی توهینه 

ما کاری به شماها نداریم 

با اینکاراش حس بدی میگیرم 

منو تو کوچه میبینه پشتشو میکنه به من چرا ؟

خدایاااا اینا کین ، چ بی فرهنگ 

مامانم میگه یه زن گرفته 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شما هم نیاز نیست کاری کنید ، مثل خودش رفتار کن حتما نمیخواد صمیمیت باشه در حد خودش باش حالا ...

به خدا منم الان نمی‌دونم حتی چیکار کردم که یکدفعه ازم سرد شد حتی الان دیدم تو اینستا آنلاین هست گفتم بزار یه بار دیگه بهش زنگ بزنم ببینم جوابمو میده یا نه؟ ولی اون بازم جوابمو نداد دیگه مطمئن شدم که حسم الکی نیست ولی من الان بهش نیاز داشتم و دوست داشتم حداقل برای یک پروپزال کنارم باشه و اینکه خوب واقعا منم تنها بودم و حداقل هر روز با اون میرفتم پیاده روی و حالم خوب میشد که همراه داشتم ولی الان دیگه ندارم !!!!!

به خدا منم الان نمی‌دونم حتی چیکار کردم که یکدفعه ازم سرد شد حتی الان دیدم تو اینستا آنلاین هست گفتم ...

کار درسی رو خودت تنهایی انجام بده 

بعد برو سمتش اگه خییلی دوسش داری 

اون رفته چون نمیخواد از درسی کمکت کنه از نظرم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏