2777
2789
عنوان

چرا باید بچه بیاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که دیگه خیلی وقته منتفیه چون ممکنه اون بچه خیلی زودتر از پدرو مادر بمیره یا مریض بشه خوده پدرو م ...

آره اینم میشه پس اینجوری بدتر شد باید چندتا بیاریم دیگه همشون مریض نمیشن که من خودم یه مدت بیمارستان بودم  جوونا پدر و مادرشون پیششون بود و جمعشون میکرد پیرا بچه هاشون به جز این دو مورد کسی دلسوز کس دیگه ای نیست من خودمم موندم دلم بسوزه واسه خودم بچه بیارم یا دلم بسوزه واسه بچه که میاد زجر میکشه و نیارم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
یعنی چی؟یعنی برای کارگری بچه بیاریم؟

کارگری هم مشکلی نداره، ولی نکته اینه که

وقتی جمعیت جامعه زیاد باشه، مشاغل سخت تر زودتر پر میشن و بقیه برای کسب درامد به ناچار مجبورن شغل های سخت و درآمد پایین رو قبول کنن و این به سود دولته، میتونه کارا رو با هزینه کم پیش ببره. مثل تورم، وقتی متقاضی زیاده و محصول یا کار کم، به نفع کارفرماست که میتونه انتخاب کنه.

ولی اگر جمعیت جامعه کم باشه؛ دولت برای اینکه خودش و کشور ورشکست نشه میاد التماس مردمو میکنه که سرکار برن؛ حقوق و مزایا میده که جمعیتو بیشتر کنن و ناز مردمو میکشه و به نفع مردمه و ضرر دولت.

این یه تفسیر خیلی معروفه. ولی توی ایران دولت برای روند افزایش جمعیت هیچوقت تلاش خاصی نکرده و به محض اینکه میگه جمعیتمون پایینه، مردم کیلو کیلو بچه میارن

این همه توان بدنیمونو میزاریم برا بچه که آخرسر عایا دلش بخواد بیاد مارو جم کنه یا ن همون انرژی و سرح ...

آره ولی بحث همش توان بدنی نیس یهو همه چیزم رعایت میکنی ولی خدای نکرده مریض میشی یا پیر میشیم هممون و معمولا همه ی آدما یه مدت قبل مرگ میوفتن تو بستر اون موقع تک و تنها چیکار کنیم من خیلی از این موضوع نگرانم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ی کارگر کارخونه ای که ورشکست شده بود میگفت ۲هزارتومن پول تو جیبم نبود بدم بچه م رفتم خودکشی کنم💔

آدم اینا رو میبینه دلش بدجور میسوزه، ولی وقتی بهش فکر کنی اون از اولم سرگنج ننشسته بوده که بچه آورده و حالا تو خرجش مونده.  تقصیر خودشم هست.

و البته که بخاطر شرایط اقتصادمون خیلیا اینطورین. ولی مجبور نیستن بچه بیارن و بار مسئولیتشونو دوبرابر کنن 

آره ولی بحث همش توان بدنی نیس یهو همه چیزم رعایت میکنی ولی خدای نکرده مریض میشی یا پیر میشیم هممون و ...

عزیز باید به سلامتت برسی ورزش کنی که یدفعه کلا از حرکت نیفتی

پرستار، خانه ی سالمندان هست

مگه بچه قراره بیاد از شما نگهداری کنه؟ میره پی زندگی خودش

والدین خودشون قبول میکنن که بچه بیارن و ازش نگهداری کنن بچه که قبول نکرده. احتمال اینکه بیادم کمه

کارگری هم مشکلی نداره، ولی نکته اینه کهوقتی جمعیت جامعه زیاد باشه، مشاغل سخت تر زودتر پر میشن و بقیه ...

این برای کشورهای پیشرفتس مثل چین کشور ما صنعتش کجا بود مردممون مشکل دارن که بچه میارن همش احتمالاً به خاطر وام هایی که میدن 

این برای کشورهای پیشرفتس مثل چین کشور ما صنعتش کجا بود مردممون مشکل دارن که بچه میارن همش احتمالاً ب ...

با اون واما پوشک هم نمیتونن بخرن

صنعت هم قرار نیست چیز خاصی باشه، یه بخشی از مالیاتی که میره تو جیب دولت از روی حقوق هاست و یه بخشی ش از محصولاتی که میفروشه و مالیات میاد رو قیمت اصله جنس. پس باید مردم زیاد محصولات رو بخرن که تورم بره بالا و دولت بتونه سود کنه و این محصولات باید تولید بشه که بخاطر اون هم توی کارخونه ها کارگر و کارمند نیازه.

یا اینکه دولت میخواد شهرسازی کنه، میخواد مردمی باشن که ازشون کسب درامد کنه دیگه

حتما صنعت خاصی نیاز نیست؛ اتفاقا این روال توی کشورهایی که پیشرفته نیستن مثل ما بیشتره

میدونم،آخه اکثرا همش بچه میارن و میگن بچه بیارید

خانمی که این تاپیک رو زدی بعد تاپیک راجع به اخراج افغانیا عزیزم حالا متوجه شدی چرا باید بچه آورد ؟!

تا پنج سال وقت داریم کشور رو جوان کنیم اگر بچه دنیا میاد و کشور جوان نشه مجبوریم در سالهای مهاجر بیاریم تو کشور برای کارهای مثل نگهداری از بزرگسالان دقیقا عین آلمان منتها افراد باسواد تحصیل کرده از اقصی نقاط جهان میرن آلمان اینجا افغانی های بی سواد و تروریست پرور ک فقط و فقط میزان 

۱۰ الی ۲۰ سال بعد وضعیتمون میشه مثل اسراییل و فلسطین متوجهی؟! 

الان نرخ زادولد زنان ایرانی ۱/۶ هستش باید برسه به بالای ۲ اما فرزند آوری افغان ها ۳ توله هاشون تو افغانستان میمیرن بخاطر کمبود بیمارستان و مساعل بهداشتی و کثیف بودن ولی تو ایران با وجود پیشرفت درمان و بهداشت مثل سگ توله میزان

خانمی که این تاپیک رو زدی بعد تاپیک راجع به اخراج افغانیا عزیزم حالا متوجه شدی چرا باید بچه آورد ؟! ...

بله درسته👍

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم