سلام من ۳ سالو ۹ ماهه منتظرم این ماه رفتم ای یو ای ۹ روز که گذشته ولی خیلی دلم بالا میاد میگم چطور وایستم تا سه شنبه اگه با اینم نشم چی 😭😭 خیلی دکتر رفتم دوادرمون کردم ولی خب بیشتر از همسرمه، انقدر تو این ۹ روز سایتو بالا پایین کردم خسته شدم همه شو از برم😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا ۱۳ مهر میشه یک سال که عمل کرده ۳ ماه دارو خورد جواب نگرفت بعد اون دوماه خورد گفتن بهتر شده ولی چند ماهم اقدام کردیم ولی جواب نداد دکتر ای یو ای رو پیشنهاد داد هر ماه فولیکول دارم ۲ تا بزرگ دکتر تعجب میکنه چرا نمیشه من فقط مشکلم تنبلی هستش از بقیه جهت عالی هست همه چی
اگه فقط تحرکه کمه مشکلی نیست همسر منم اینجوری بود می ی دکتر یه قرص میده آ نو باید مصرف کنه و صبح ها تخم محلی براش سرخ کن و دمنوش گل محمدی هم هفته هی سه بار
از روز اول کمر درد دارم با تخمدان درد از روز ۷ هم نوک سینم درد گرفت از دیشب کمر دردم بدتر شده امروز هم زیر شکمم ینگینه وقتی رو شکمم میخوابم انگار توش یه چی هست اون حسو دارم میدونما چیزی نیست مثال میگم