2777
2789

دوستان یه توضیحی میدم... اینجا میخوام با انرژی فوق العاده مثبتمون مامان بشیم به امید خدا...

پس لطفا کارایی رو که میگم رعایت کنین.. 

استفاده از کلماتی مثل متاسفانه... ناراحتم... ناامیدم.. میترسم ..استرس دارم.. سقط کردم... لک بینی دارم.. حوصله ندارم.. جواب منفی... بی بی چک منفی.. پری لعنتی... شکلک های غمگین... و هر کلمه یا جمله منفی ممنوع××××

بر عکس وقتی وارد تاپیک میشین حتما باید لبخند داشته باشین حتی شده الکی... جمله های مثل.. من باردارم.. امیدوارم... خیلی خوشحالم.. خدا میخواد بهم نی نی بده... بوی خوب بچه.. بی بی چک مثبت... آزمایش مثبت.. سیسمونی نی نی... تهوع بارداری... لگد زدن نی نی... حس فوق العاده...استخاره خوب.. و هر کلمه یا جمله ای که انرژی مثبت داره آزاد√√√√

لطفا رعایت کنین ... خواهش میکنم‌.. میخوایم با اجازه خدا جواب بگیریم... 

از همتون ممنونم که هنوز لبخند رو لباتونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اومدم  انشالله من به زودی مامان میشم 😊😊

انشااااالله من مطمعنم که همه به خواسته مون میرسیم اینجا بمونین زیاد بشیم مراحلشو میزاریم😍😍😍😍😍😍😍😍😜😜😜😜😜

دوستان من از کودکی تقریبا هر چیزی رو که میخواستم خدا بهم داده... هر چی.. بعدا خیلی فکر کردم رو این موضوع و بعد تحقیق فهمیدم که همش نتیجه انرژی مثبت من و امید فوق العاده ای که به خدا داشتم بود... دوستان ازتون میخوام که نا امید نباشین... من این ماه برای بارداری اقدام کردم و مطمعنم که همین ماه حامله میشم به امیدخداو انشالله که هرچه خودش صلاح میدونه  برای همه ما اتفاق بیوفته😍😍😍واااای خیلی حس خوبیه ازاینکه خدارو اینقدربه خودت نزدیک میبینی❤❤❤❤❤❤❤

منم اینماه مادرمیشم منم به جمعتون میام

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 
انشالله که دردای تخمدانم و حال بدم برای مامان شدنمه💜💜

ای جااااانم منم تو اقدامم اما فعلا ابن علائم بارداری خودشونو بهم نشووون ندادن اما میدونم ازاین روزاس سرو کلشون پیداشه😂😂😂😂😂😂😂