2777
2789
عنوان

زندگی مجردی با فرزند در تهران

124 بازدید | 7 پست

سلام. من یه خانم ۳۷ساله ام که چندین ساله جداشدم پسرم شش سال پیش خودم بزرگ شده و یک سال و نیمه که رفته پیش پدرش خانه مادربزرگش زندگی میکنه. متاسفانه اینا آدم نیستن و رسیدگی که باید به بچه نمیکنن و بچه ضعیف مونده . پدره هر سری خیلی اذیت و آزار میرسونه و حتی نمیزاره من برای پسرم کاری بکنم که رشد و پیشرفت کنه و الان که دغدغه خرج مدرسه واینا نداره خیلی کارها میتونم براش بکنم ولی مرده نمیزاره.  دلم میخواد پسرم را بگیرم و از شهرم برم بیرون و دیگه هرگز سر وکارم با اینها نباشه . تو ذهنمه که برم تهران میدونم خیلی سخته بی کس و کار با یه بچه . ولی پیش خودم میگم آخرش دیگه میدونم کسی نیست و مجبور به پیشرفت میشم. درضمن خانواده حامی وخوبی اصلا ندارم و خیلی اذیت و آزار از سمتشون شدم واینها هم تو شهر خودمون هستن. میخوام بدونم کیا هستن که از شهرشون بایه بچه تنها رفتن تهران برای زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درامد داری؟

درامد آنلاین دارم ولی آنچنان نیست که بتونم کلی هزینه اجاره و خورد  خوراک و همه چیز برای پسرم‌ بدم. مشخصا شهری که میخوام برم باید برم سر کاری که درآمدش بالا باشه

نیازی به نظرسنجی نیست. هر کاری که میدونی لازمه برای آینده بچت انجام بده مطمئن باش خدا هم کمکت میکنه

نه نظرسنجی نیست. میخوام بدونم کسی هست اینجا که تجربه مشابه داشته باشه

به سختی بعدش فکر کن

اجاره خونه بالاست تو تهران .بچه رپ که نمیشه تنها بذاری خونه باید جایی که مطمئن هست بذاریش که اونم هزینه داره شاید مجبور شی ۲شیفت کار کنی. که اینجوری باز کمتر میتونی بت بچه وقت بگذرونی پ هردو اذیت میشید

به سختی بعدش فکر کناجاره خونه بالاست تو تهران .بچه رپ که نمیشه تنها بذاری خونه باید جایی که مطمئن هس ...

کدوم شهر برم برای زندگی خیلی خستم. از ادمایی که هیچ حمایتی نکردن