2777
2789

سینال آف.امپول اچ سی جی.

ن انجام ندادم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما کدوم مرکز انجام دادین؟ بار اول مثبت شد؟

بیمارستان آرش

اره ولی من قبلا دوبار طبیعی باردارشده بودم بخاطر انعقاد خون سقط مکرر داشتم و شوهرمم ضعیف بود براهمین خودم رضایت دادم ب ای وی اف ک اسپرم رو تقویت میکنن.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بیمارستان آرشاره ولی من قبلا دوبار طبیعی باردارشده بودم بخاطر انعقاد خون سقط مکرر داشتم و شوهرمم ضعی ...

اسپرم همسرتون ینی هیچجوره درست نشد؟ چیش مشکل داشت؟

همسر من تحرک اسپرمش پایینه دکتر دارو فرتیل اید و موتیلیتی بوست داده بلکه درست شه طبیعی باردار شم

اسپرم همسرتون ینی هیچجوره درست نشد؟ چیش مشکل داشت؟همسر من تحرک اسپرمش پایینه دکتر دارو فرتیل اید و م ...

شوهرمن تو بچگی صربه خورده بوده و اینو ازمن پنهون کرده بودن خیلی ببخشید یکیش ازبین رفته بوده و خودشم اسپرمش ضعیف بود چون سیگارو قلیون میکشه دیگه حوصلشو نداشتم هی این دکتراون دکتر ببرمش بعد۹سال دوندگی دلو زدم ب دریا گفتم ای وی اف خلاص

بیمارستان آرشاره ولی من قبلا دوبار طبیعی باردارشده بودم بخاطر انعقاد خون سقط مکرر داشتم و شوهرمم ضعی ...

عزیزم 

خواهرشوهرم دوتا پسر داره میخواد بره دختر بکاره 

هیچ مشکلی هم ندارن فقط برای جنسیت می‌توان برن 

به نظرتون هزینه ش چقدر میشه؟

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

عزیزم خواهرشوهرم دوتا پسر داره میخواد بره دختر بکاره هیچ مشکلی هم ندارن فقط برای جنسیت می‌توان برن ب ...

*میخوان

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

بیمارستان ارش دولتیه؟ راضی بودین؟ میشه اسم دکترتم بگی.ممنون میشم❤️

اره دولتی.اره قسمت ای وی افش عالی بود ۹۹درصد اونایی ک اونجا انجام دادن راضی بودن

دکتراشون تیمی کارمیکنن برامن دکترام خانومهااشرف معینی.نداکاظمی و لادن کاشانی بودن ک واقعا راضی بودم

عزیزم خواهرشوهرم دوتا پسر داره میخواد بره دختر بکاره هیچ مشکلی هم ندارن فقط برای جنسیت می‌توان برن ب ...

بیمارستانای دولتی تعیین جنسیت نمیکنن بیمارستانهای خصوصی مثل مام.رویان.صارم و هزینشون بالای ۱۰۰میلیون

اره دولتی.اره قسمت ای وی افش عالی بود ۹۹درصد اونایی ک اونجا انجام دادن راضی بودندکتراشون تیمی کارمیک ...

کلا از اولین نوبتی ک رفتی تا انتقال چقد طول کشید

و اینکه باید چجوری نوبت بگیریم ؟بریم پیش یکی از همین دکترا تو مطبشون؟

عزیزم ببخشید زیاد سوال میپرسما  اخه از شهرستان میخام بیام

بیمارستانای دولتی تعیین جنسیت نمیکنن بیمارستانهای خصوصی مثل مام.رویان.صارم و هزینشون بالای ۱۰۰میلیون

اوه اوه چقدر زیاد 

مرسی عزیزم

اوه اوه چقدر زیاد مرسی عزیزم

عزیزم هر وقت خواهرشوهرتون جواب گرفت میشه لطف کنید ب من بگید

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂