2777
2789

شب و روزم شده گریه 

دیگه بریدم 

میشه دعا کنیدیه بچه بهمون بده تا رابطمون محکم تر و علشقانه تر از قبل بشه 

و بتونیم پدر و مادر خوبی برای بچمون باشیم😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندساله منتظری

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

۱سال

عزیزم انشالا به زودی باردارمیشی یه سال چیزی نیست

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

ولی شوهرم احساس میکنم دلسرد شده ازم😭😭😭عاشقشم بهترین مرد بود برام

نه این حرفو نزن

دکتررفتی؟ بعضیا بخاطر عفونت کیست یا مشکل دیگ دیر باردارمیشن

اگه مشکلی نباشه فقط باید استرست کم کنی باردارمیشی

نه این حرفو نزندکتررفتی؟ بعضیا بخاطر عفونت کیست یا مشکل دیگ دیر باردارمیشناگه مشکلی نباشه فقط باید ا ...

عفونت داشتم درمان شدم

پلی کیستیک خفیف دارم