2777
2789

اگر به موقع باشه نه 

اگر مشکل داشته باشه ناجور بچه نه 

ولی اگر از وقتش گذشته باشه بله گناهه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خواهر من دو سه تا حامله شد و سقط کرد و ... هییییچ کارمایی هم پس نداد

روزبروزم پولدارتر میشه و شوهرش عاشقتر

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

زن عموم ی زندگی ارومی داشتند.

ی پسر و ی دخترداشت...

دوبار باردارشد چون عموم توداروخونه بودبراش دارو اورد سقط کرد هر دوبار...

بعداز ده سال زندگیش قشنگ پاشید..پسرش ی معتاد دزد عیاش شد ک رفت چندسال حبس وخودکشی کردبردنش بیمارستان ده روز تو کمابود..انقدرباشوهرش ب مشکل خوردندهمش کتکاری وقهرودعوا..دخترش ی وحشی ب تمام معناشد ک همش مامانشومیزد..دوتاخونه خریده بودندمجبورشدندبفروشند دیه پسرشو بدند ک بعدازبهوش اومدنش دوباره نبرنش زندان..

اگ 4ماهه باشه گناهه دیگ

بعله 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

والا خواهر من دو سه تا حامله شد و سقط کرد و ... هییییچ کارمایی هم پس ندادروزبروزم پولدارتر میشه و شو ...

آخر شاهنامه خوش است عزیزم!!!! 

احتمال داره بخاطر سقط های مکرر، تاآخر عمرش بچه دار نشه...

نازایی دردش اونقدر زیاده ک هیچ پول و ثروتی نمیتونه جاشو بگیره

قتل حساب میشه اول بنده خدا هست دوم بچه شما .یه حدیثی هست نمیدونم از کیه ولی گفتن سنگینیش مال زمینه روزیش مال آسمون پس ما کی باشیم که به بنده خدا حق حیات بدیم یا نه .وقتی اون نطفه شکل گرفته پس خدا خواسته با خواست خدا مخالفت نکن 

والا خواهر من دو سه تا حامله شد و سقط کرد و ... هییییچ کارمایی هم پس ندادروزبروزم پولدارتر میشه و شو ...

چرا باید کارما پس بده عزیزم مگه زندگی تو بوده بچه تو بوده داری حرص میخوری!؟؟؟؟

تصمیم زن و شوهر به کسی جز خودشون و خدای خودشون ربطی ندارع 

شاید دلیلی داشتن که به ما ربطی ندارع