2777
2789
عنوان

چرا منشی کلینیکا ودستیار دندون پزشکافکر میکنن پزشکن

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدم میاد،بخدا زشته ماها که مجبوریم بریم پیششون باید اعصابمون خرد شه پولم بدیم حرفم بشنویم

دقیقا،،بعد میگی تخفیف میگه ن راه نداره ما تازه از بقیه جاها کمتر میگیریم،،،آخه ب تو چه بگو از دکتر سوال کن

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
وای منم یبار رفتم عکس دندون(OPG) بگیرم.خب ایشون وظیفشه توضیح بده.بعد انقدر بد و بی حوصله بود که دلم ...

اره،من دیروز بهش میگم جلیقه نمی‌دید تنم کنم د میزنه یه لحظه صبر کن اگر ندادم بعد بگو بعد میگم سری قبل همکارتون نداد داد میزنه امکااااااان نداره میگم یعنی داده من نپوشیدم؟میگه شاید بعد اومده نایلون کشیده رو اون قسمتی که باید دندونمو بزارم میگه راستی چیو میگفتی گفتم جلیقه بخاطر اشعه میگه اهان نمیخواد فکرشو کن الکی بامن کل‌کل کرده نمیدونسته من چی میگم

دقیقا،،بعد میگی تخفیف میگه ن راه نداره ما تازه از بقیه جاها کمتر میگیریم،،،آخه ب تو چه بگو از دکتر س ...

خیلی پر ادعا و بد اخلاق و بی ادبن بخدا راه داشت آدم شکایت کنه خوب بود

خواستم با بیمه تکمیلی دوستم دندونم درست کنم قبول نکردن،،،یکی نیست خب آخهفرقی داره خودش باشه یا یکی دیگه تو پولت میگیری،،،تازه دوستم خودش گفت برو کارت ملی هم بهم داد گفتم بخواین خودشم میاد رضایت میده قبول نکردن

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
خواستم با بیمه تکمیلی دوستم دندونم درست کنم قبول نکردن،،،یکی نیست خب آخهفرقی داره خودش باشه یا یکی د ...

اونو که قبول نمیکنن چون طرف قرار داد با بیمه کسی دیگه هست،حتی غیر قانونیه اگر از دفترچه بیمه کسی دیگه استفاده کنی

😂 فدات بشم دقیق گفتی واقعا

بخدا داشتم کارای ویزیتمو انجام می‌دادم یه مرده بیچاره اومد پرسید نوبت فلانی کی میشه زنه ابروهاشو یه مدلی کرد چشاشو گرد کرد بلند داد زد هر وقت صدا زدم یعنی نوبتشه لطفا برید بشینید مگه صداتون کردم منم همینجوری نگاه زنه میکردم مرده رفته بود نشسته بود زنه داشت هنوز غر میزد

ولی فاکتور میدن چ فرقی داره باهم

اسم اونی که بیمه شده و قرار داد داره با بیمه تو سیستم هست،ولی بیمه خیلی بهتره اونی که بیمه نیست واقعاااااا سخته بخدا جراحی دندون عقل گفت ۴تومن پرامون ریخت یه زنه گفت حالا چیکار کنم ناراحت شدم

اسم اونی که بیمه شده و قرار داد داره با بیمه تو سیستم هست،ولی بیمه خیلی بهتره اونی که بیمه نیست واقع ...

گفت پول بده دندونت درست کن بعد فاکتور میدم نصف پول بیمه پس بده،،خب تو ک قرارداد داری رایگان درستش کن پول تورو بیمه میده،،خودمم همه دندونام درد میکنن حتی دندونا جلو هم کنده شدن

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
گفت پول بده دندونت درست کن بعد فاکتور میدم نصف پول بیمه پس بده،،خب تو ک قرارداد داری رایگان درستش کن ...

اووووووووه بیمه کل پولو نمیده که مثلا اگر دندونت بشه ۱ تومن باید ۴۰۰و خورده ای خودت بدی فکر کردی کل پولو میده،نه بابا نمیدن،خیلی بده منم دندون درد کشیدم درکت میکنم،هم خیلی گرونه هم درد داره هم بخوای درست کنی استرس داری