2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکردم چربم بالاس چون زیادی غذای چرب میخورم ،اینم دکتر همینجوری قند نوشت برام الان فهمیدم بالا ...

نه قندت لب مرز هست 

شکر تو صبحانه نخور 

وعده غذایی به اندازه داشته باش برنج شبا کم بخور 

شیره انگور 

موز 

انگور 

خرمالو 

لیمو قندش بالاس 

از دانه چیا 

دارچین در چایی 

زنجبیل 

چای سبز 

و دمنوش استفاده کن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

اره ، صب ساعت هفت قندم گرفتم ۹۸ بود

چند ساعت از زمان شام خوردنت گرفتی این بود 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

اره ، صب ساعت هفت قندم گرفتم ۹۸ بود

مامان من همزمان با بابام اون سال لب مرز بود هنورم لب مرزه ومامانم مراعات خاصی هم نکرده بود اما مامان من میوه خیلی کم میخورد نودلم ک ابدا تاحالا نخورده پس نترس فقط دیگه بادستگاه همیشه بگیر .پیاده روی روزی پنج هزار قدم هم عالیه .سعی کن پفک و بستنی و شیرینی جاتا کم کنی اگر میخوری

ساعت ۱۰ شام خوردم ،با دستگاه تو خونه گرفتم آزمایش خون هم ساعت ۱۰ صبح دادم

باید دوازده ساعت بگذره 

مامان من همزمان با بابام اون سال لب مرز بود هنورم لب مرزه ومامانم مراعات خاصی هم نکرده بود اما مامان ...

آها خب مادرتون یه جورایی رعایت کردن 

ولی من خیلی شکموعم ،ینی هر روز میوه زیاد میخورم ،شبا هم قبل خواب نودل  ،حالا یه یکماه رعایت میکنم ببینم چی میشه 

آها خب مادرتون یه جورایی رعایت کردن ولی من خیلی شکموعم ،ینی هر روز میوه زیاد میخورم ،شبا هم قبل خواب ...

ن درواقع مامان من بیشتر چای خوره اونم باقند واسه همین میوه کم میخورد شباهم برنج میخورد .ایشالله ک همیشه سالم باشی مامان منم همیشه میگه من شکموام .میوه بخور ولی ساعتایی ک بعدش فعالیت داری .فعالیت عالیه من ی وقتاییی بابام نیره رو سیصد میگم برونیم ساعت پیاده روی یاتوخونه مثلا دمبل بزن یا ورزش کن میاد پایین .

ن درواقع مامان من بیشتر چای خوره اونم باقند واسه همین میوه کم میخورد شباهم برنج میخورد .ایشالله ک هم ...

باشه عزیزم لطف کردی جواب دادی 

انشاالله مامان و باباتم سالم باشن