2777
2789
عنوان

چقد جای بدی زندگی میکنیم

135 بازدید | 7 پست

الان‌برق قطع شده بدون اطلاع قبلی

کاش شعور داشتن از قبل اطلاع رسانی میکردن

اینکه به خاطر مضیقه بودن توی یه موردی ؛ مشکلاتی پیش میاد ممکنه همه جای دنیا باشه

ولی نحوه برخورد و مدیریت با این بحران کمبود؛ ضریب هوشی و شعور میخواد که هر کسی نداره

حداقل از یک هفته قبل ساعتهای خاموشی رو برای هر منطقه اعلام کنن که افراد بتونن مدیریت کنن کارهاشونو و مسائل مربوط به برق رو 

من الان گوشیم ۲۵ درصده

با قطعی برق به کل کارام نمیرسم 

حتی هر روز سر یه ساعت خاصم قطع نمیکنن که آدم بتونه پیش بینی کنه

یه روز قطع نمیکنن روز بعد ساعت یک ظهر

روز بعد ساعت ۳ عصر روز بعدترش ۹ شب

بابا قطع کنید از قبل اطلاع بدید که مردم مطلع شن 

چه وضعشه آخه

نمیدونم چی بگم 

ولی برق ما تا الان قطع نشده 

اداره برق استان همین امروز ظهر پیامک داد که امکان داره از ساعت 3 تا 5 برق تون قطع بشه 

به ما اطلاع میدن 🥲

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انتظاراتت خیلی خارجکیه 😂😂😂اطلاع بدن میخوایم برق و قطع کنیم ؟ چه چیزا 😂😂اینجا صبح میره تو حمومی میره تو دسشویی میره آنتن میره تلفن اداره برق اشغاله😆

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

میخاستم دزدارو بگم که دیدم نوشتن😂

اینجا علاوه برنداشتن مدیریت مسئولا هشتاد میلیون بی فرهنگ داریم دور هم زندگی میکنیم برای سازندگی یه کشور چهارتا مسئول نمیتونن کاری کنن باید ملت باهم متحد باشن که ماشالا به ماها

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️