2777
2789

سلام دوستان.با آقایی که میخوام ازدواج کنم قبلا از زنش جدا شده و دلیلشم این بود که زنش مریض بوده و تقریبا ۲ ماه بعد ازدواجشون طلاق گرفتن، الان خانوادش بهش منو معرفی کردن و دیشب اومدن خواستگاری ولی من گفتم میخام فکرامو بکنم

از اونجایی هم که ما فامیلیم پیج اینستامو داره و حتی محترمانه پیام داد که فکراتو بکن و تصمیم منطقی بگیر 

چیکار کنم؟چی بگم؟

Ageh yeh roz mano didy giafeh nagir😐🌙

بیماری زنش مگه چی بوده که بخاطرش طلاق دادن

مطمئنی دلیل واقعی همین بوده؟

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنش مریضی شو‌پنهون کرده یا تو عقد مریض شده

اگه‌پنهون‌کرده شاید بشه نادیده گرفت

ولی اگر تو عقد مریض شده و ولش کرده بیشتر فکر کن زندگیه خوشی و ناخوشی داره

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

من بودم قبول نمیکردم پس فردا توام مریض شی به پات نمیمونه ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

زنش مریضی شو‌پنهون کرده یا تو عقد مریض شدهاگه‌پنهون‌کرده شاید بشه نادیده گرفتولی اگر تو عقد مریض شده ...

نه زنش قبل از عقد و اشنایی مریض بود

سوال این هست آیا اگر برعکس بود،ایشون مریض میشد به زنش حق میداد جدا بشه؟آیا ضمانتی هست شما مریض نشید؟مرد بی وفا زیاد دیدیم این هم یکی دیگه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

سوال این هست آیا اگر برعکس بود،ایشون مریض میشد به زنش حق میداد جدا بشه؟آیا ضمانتی هست شما مریض نشید؟ ...

قطعا خب خیر و اینو من میدونم ولی خب طبق گفته ی مادرش خانواده ی عروس گولشون زده بودند و گفته بودن دخترمون سالمه و مریض نیست و اون هم شب عروسی فهمید که زنش غده ی سرطانی داره تو سرش و باعث جدایی شد

فقط مطمئن شو که دلیل واقعی طلاق چیهخیلیا الکی داستان چاپ میکنن به بقیه میگناکثرا هم طرف مقابلو مقصر ...

آخه از آشنای دور ما هستن زنش و میدونم که دلیل همینه

واقعا سردرگمم و گیج

از یه طرف واقعا پسر تحصیل کرده و با شعوریه 

قطعا خب خیر و اینو من میدونم ولی خب طبق گفته ی مادرش خانواده ی عروس گولشون زده بودند و گفته بودن دخت ...

من تو اقوام درجه یک آدم بی معرفتی میشناسم بعد سه تا بچه که پشت سر هم به دنیا اومدن و بدن زن به شدت ضعیف شد ،خانمش رو طلاق داد گفت از اول مریض بود 

این به کنار

این آقا هم عجیب تشریف داشت که یه حال روحی بد هم به مریضی خانم اضافه کرد،یاد مستند شنود افتادم که تو این مورد با داستان شما مشترک هست 

به هرحال ،این جور که واضح هست این اقا،همسر رو فقط برای روزای خوشی میخواد عقد کنی عطسه کنی سردرد بگیری هرچی بشه یه ترس ته دلت هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷