2777
2789
عنوان

نی نی یار برام تک میکنید

64 بازدید | 8 پست

نی نیارا عزیز کابری قبل من یک روز قبل انتخابات به خاطر یه تاپیک سیاسی میگفتم بریمن رای بدین به پزشکیان .. تعلیق سد بعد اختار مشکی گرفت دو بار درخواست دادم که باز بشه چرا باز نمیشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@niniyar_5  

@niniyar_3  

عزیرا من من دم انتخابات یه تاپیک زدم اصلااااا تاپیک سیاسی نزدم که الکی فاز رای ندادن نگیرین بریمن به پزشکیان رای برین بلکه فرجی شد تاپیکم  ترکید نمیدونستم کاربری تعلیق میشه و دیگه بر نمیگرده اخه من تاپبکام ببینید یدونه تاپیک جناجالیم ندارم همش شخصی داجب خکدم خواهششش میکنم کاربریم برام برگردونید برا اخرین بار یه بار دیگه تاپیک جنجالی زدن اخطار مشکی بدین اخه چه میدونستم ترو خدا برش گردونید کاربریم 

@niniyar_5 @niniyar_3 عزیرا من من دم انتخابات یه تاپیک زدم اصلااااا تاپیک سیاسی نزدم که الکی فاز ر ...

خب وقتی ممنوعه دارین همون رو دوباره تکرار می کنین؟ میتونستین فقط بگین من کاربر فلانی بودم نمیدونستم ممنوعه کاربریم رو چک کنین برگردونین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خب وقتی ممنوعه دارین همون رو دوباره تکرار می کنین؟ میتونستین فقط بگین من کاربر فلانی بودم نمیدونستم ...

متوجه پیام شما نشدم من اینجا بهم گفتن...من اصلا تاپیک سیاسی نمیزنم یعنی انقدر مصیبت دارم تو زندگیم که صبح تا شب دیگران اطرافم راجب سیاستم حرف بزمن اصلا گوش نمیکنم چه برسه تاپیکم بزنم یه بار یه غلطی کردم یه تاپیک زدم برین رای بدین که تاپیکم رفت هوا .نمیدونستم که اینجور میشه کاریریم کلا برنمیگرده . لطفااا لطفا برام برش گردونید 

خب وقتی ممنوعه دارین همون رو دوباره تکرار می کنین؟ میتونستین فقط بگین من کاربر فلانی بودم نمیدونستم ...

الان میگین ؟ چرا اینجور گفتم؟ توصیح اصافه دادم ؟  توصبح دادم بدونید سر چی بود رحم کنید بهم 🥲😅