2777
2789

اسم دختر؟هر دو برا الان قدیمین.اگر منطورت اینه.اگر گل منظورته نرگس😁

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم خودم نسترنه😁

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نرگس هم خوبه ولی منم میگم نسترن نرگس اسم مذهبی و خوبیه ولی قدیمیه

راستش هیچ کدوم جدید نیستند و در عین حال هر دو قشنگند، ولی آره، نرگس حس و حال مذهبی داره بیشتر. 

شخصا چون دوره کودکی یه جایی زندگی می‌کردم که پر از نسترنهای وحشی بود حس خوبی به این اسم دارم

راستش هیچ کدوم جدید نیستند و در عین حال هر دو قشنگند، ولی آره، نرگس حس و حال مذهبی داره بیشتر. شخصا ...

جدیدن مد شده به نسترن اسم اضافه میکنند مثل نارنین نسترن

ولی بنظرن خالیش بهتره

جدیدن مد شده به نسترن اسم اضافه میکنند مثل نارنین نسترنولی بنظرن خالیش بهتره

وای نگو خیلی سمه.تازه اون نازنین زهرا و زینب تموم شده.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷