عفت_زجه_زن۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3906 عنوان خانوما کسی بوده با وجود عفونت باکتریایی باردار شه❓️ 785 بازدید | 17 پست من ترشحاتم زرد مایل ب سبز شده و عفونت باکتریایه دو ماهه دارو مصرف میکنم اصلا فرقی نمیکنهن سوزش دارم ن خارشچیکلر کنم توروخدا ی راهی بدینممکنه باردار نشدنم از این باشه؟ 1403/06/08 | 13:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عفت_زجه_زن۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3906 تست پاپ اسمیر دادین؟ اره زده عفونت و التهابالان دو ماهه هم خودم هم شوهرم دارو میخوریم
عفت_زجه_زن۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3906 من امروز بیبی گذاشتم مثبت شد خارش و ترشح عفونت هم دارم😆 ترشحاتت چجوریه؟چ رنگیه
_crony_ عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 2692 اره زده عفونت و التهابالان دو ماهه هم خودم هم شوهرم دارو میخوریم الان هنوز علائم داری؟قرص واژینال و کپسول که برای عفونت باکتریایی هست مصرف کردی؟ خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
عفت_زجه_زن۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3906 الان هنوز علائم داری؟قرص واژینال و کپسول که برای عفونت باکتریایی هست مصرف کردی؟ تنها علامتم همین ترشحات زرد رنگه..ن درد دارم ن سوزش ن خارشقرصو امپول و کرم و شیاف واژینالم استفاده کردماصن قبل اینکه دارو مصرف کنم ترشحاتم خ کم بود ولی از وقتی دارو شروع کردم بیشتر شده
_crony_ عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 2692 تنها علامتم همین ترشحات زرد رنگه..ن درد دارم ن سوزش ن خارشقرصو امپول و کرم و شیاف واژینالم استفاده ک ... عفونت باکتریایی خارش و سوزش نداره خیلیا ترشح هم ندارن بعد دوماه باید بهتر شده باشی دکترت رو عوض کن و داروی جدید بگیر ولی باردار هم میشی نگران نباش خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
عفت_زجه_زن۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3906 عفونت باکتریایی خارش و سوزش نداره خیلیا ترشح هم ندارن بعد دوماه باید بهتر شده باشی دکترت رو عوض کن و ... اخه میخام بدونم تا وقتی کامل قطع نشده باردار نمیشم؟ هر موقع ترشحامو میبینم استرس میگیرمالان چون تازه پاک شدم دیدم بازم دارم .دارم از استرس میلرزم بخدا
مامی_زرشکی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 6562 ترشحاتت چجوریه؟چ رنگیه سفید مایل به زرد.احساس میکنم درد دارم موقع ادرار کردن ولی درد نیس یه حالت بدیه نمیتونم توضیح بدم
_crony_ عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 2692 اخه میخام بدونم تا وقتی کامل قطع نشده باردار نمیشم؟ هر موقع ترشحامو میبینم استرس میگیرمالان چون تازه ... دکترت چی میگه ؟عزیزم میگن دود عنبر نسا خ عالیه برای عفونت انجام ندادی اونو خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
عفت_زجه_زن۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3906 سفید مایل به زرد.احساس میکنم درد دارم موقع ادرار کردن ولی درد نیس یه حالت بدیه نمیتونم توضیح بدم تروخدا از قبل داشتی این علائمو؟ چند وقته اینطوریی؟من فک میکنم تا وقتی اینا هست بارداریم کنسله🥲😔
مامی_زرشکی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 6562 تروخدا از قبل داشتی این علائمو؟ چند وقته اینطوریی؟من فک میکنم تا وقتی اینا هست بارداریم کنسله🥲😔 نه من کلا خیلی زیاد عفونت میگیرم اگه عفونت زیاد نباشه وحاد نباشه مشکلی نیس ولی خودت اذیت میشی.عفونت سبز رنگ و بدبو خطرناکه
عفت_زجه_زن۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3906 دکترت چی میگه ؟عزیزم میگن دود عنبر نسا خ عالیه برای عفونت انجام ندادی اونو دکترم گفته داروها تموم شد بیا معاینه ولی این ماه مسافرته نیست ک برمعنبرنسا دارم اتفاقا ولی تو تاپیکا بعضیا گفتن استفاده کردن بدتر شدن
مامی_زرشکی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 6562 تنها علامتم همین ترشحات زرد رنگه..ن درد دارم ن سوزش ن خارشقرصو امپول و کرم و شیاف واژینالم استفاده ک ... دارو چی میخوری