2789
عنوان

پرسش و پاسخ خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 7065 بازدید | 121 پست
اگه کلوش بخوای برداری بله ربع کلوش به روش ساده همون کله قندی میشه اما اگه اوزمان و اریب میخوای نه پا ...

😂😂به جون خودم نفهمیدم..خیر سرم چندجای مختلف هم رفتم آموزش خیاطی ..اما این اریب گذاشتنو کلا این ریزه کاریارو هیچ کدوم بهم یاد ندادن

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
فقط دامن الگو اینجور برداشته میشه ها نه تنه لباس اگه برش کمر نمیخوره فقط اوزمان بردار 

به نظرت برش کمر بخوره قشنگ ترنمیشه؟مثل این بازاریا دامن و بالاتنه جدا ازهم برش خورده باشه

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با دوتا روش بلدم اما قاطی کردم که کدوم قشنگ تر در میومد

😂😂به جون خودم نفهمیدم..خیر سرم چندجای مختلف هم رفتم آموزش خیاطی ..اما این اریب گذاشتنو کلا این ریز ...

بله میدونم یاد نمیدن منم برا همین تاپیک زدم 

استادم بدونه اینا رو میگم کله ام رو میکنه ذره ایش رو بدون پول یاد نمیدن اما خب بعضی چیزا رو مثل این نگی انگار کم فروشی کردی

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
با دوتا روش بلدم اما قاطی کردم که کدوم قشنگ تر در میومد

چه روشایی ؟

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
چه روشایی ؟

متریک اون اوایل حدودا 10سال پیش یاد گرفتم که اصلا به درد نمیخورد و ادامه ندادم ..یه جای دیگه گرلاوینو یاد گرفتم که خیلی پیچیدست...یه روش دیگه هم یاد گرفتم که ساده تر از گرلاوینه اما تمیز درمیاد اونو نمیدونم اسمش چیه چون یه بنده خدایی  فقط الگو بالاتنه ش رو بهم یاد داد..باهمون روش یه مانتو دوختم تمیز دراومد اما نمیدونم چرا برام بزرگ بودفکر میکنم اندازه هام رو دقیق نگرفته بود

بله میدونم یاد نمیدن منم برا همین تاپیک زدم  استادم بدونه اینا رو میگم کله ام رو میکنه ذره ایش ...

مرسی عزیزم 😍شماتهران هستی درسته؟ادامه دادی و مدرکتو گرفتی یانه؟من نتونستم متاسفانه😔این آخری یه آموزشگاه عالی پیدا کرده بودم که واقعا کارشون تمیز بود اما نشد که ادامه بدم حیف😔

متریک اون اوایل حدودا 10سال پیش یاد گرفتم که اصلا به درد نمیخورد و ادامه ندادم ..یه جای دیگه گرلاوین ...

احتمالا ترکیبی الگو خودشه گاهی وقتا الگو رو ترکیب میکنن بعضیا و خوبم در میاد 

یکبار من باید سه تا متد رو عکس لباساش رو بگذارم تا متوجه تفاوت بشید 

من کار کردم میگم مولر البته بعضیا به اسم مولر یه چیزای دیگه یاد میدن

مرسی عزیزم 😍شماتهران هستی درسته؟ادامه دادی و مدرکتو گرفتی یانه؟من نتونستم متاسفانه😔این آخری یه آمو ...

نه تهران نیستم یزدم عزیزم

احتمالا ترکیبی الگو خودشه گاهی وقتا الگو رو ترکیب میکنن بعضیا و خوبم در میاد  یکبار من باید سه ...

احتمالا شاید همین روش مولر باشه ..چون چند ساله باهمین روش لباس میدوزه برای مشتری فکر نکنم خودش روش هارو ترکیب کرده باشه احتمالا ازاول ترکیبی یادش دادن

این کتاب برای اون آموزشگاهی که این آخری رفتم

ولی توضیحاتش پیچیدست که برامون ساده شدشو توضیح میدادن..فک میکنم روشش گرلاوینه 

عرض پارچه رو که کاریش نمیتونی بکنی عزیزم شما به اندازه طول کوسن باید بخری 55 سانت یا 60سانت 

پس ٦٠ سانت واسه كوسن تو اين ابعاد كافيه

اسممو گذاشتم تك شاخ كوچولو چون از بچگي عاشق اسب تك شاخ 🦄 بودم...هميشه بهم انرژي مثبت ميده و سنبل ارزوهام🦄💜

عزیزم انگار دیگه چیزی آموزش ندادی بچه گانه؟؟؟

من همش چک میکنم

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
عزیزم انگار دیگه چیزی آموزش ندادی بچه گانه؟؟؟ من همش چک میکنم

نه خب حق داری تا شب آخرش رو میگذارم چه خوب که پیگیری

سلام من میخوام مثل این بدوزم الگوشو بلد نیستم بکشم

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم