2789
عنوان

پرسش و پاسخ خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 7065 بازدید | 121 پست

عزیزم این الگو سرهمی زنانه است الگو تنه و شلوار باهمدیگه کشیده میشه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
عزیزم این الگو سرهمی زنانه است الگو تنه و شلوار باهمدیگه کشیده میشه

اهان مرسی

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدل گره ای چجوری دوخته میشه؟

دو جور گرهی داریم یک مدل که کامل در میاد و هیچ درزی روی سینه نمیخوره یک مدل که وسط سینه درز میخوره 

مدل اول شما به صورت گره توی هم رد میکنید و بعد از طرف پهلوی درز زیر سینه شروع به دوخت میکنید تا زیر سینه و دوباره از اون طرف هم همینطور 

اما اون مدل که برشی روی سینه میخوره شما باید اول برش روی سینه رو بدوزید تا حدود یک سانت مونده به انتها و اون طرف رو تو این یکسانت رد میکنیم و برش رو میدوزیم و بعد درز زیر سینه رو مثل مدل قبل میدوزیم 

اولش شاید گیج کننده باشه اما چندبار تمرین کنی یاد میگیری

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
دو جور گرهی داریم یک مدل که کامل در میاد و هیچ درزی روی سینه نمیخوره یک مدل که وسط سینه درز میخوره&n ...

سلام خانومی دیگه آموزش نذاشتین...یه سوال این ملنتو های تو بازار با چه متدی دوخته شده؟

من دنبال یک چرخ خیاطی خوبم. برای خیاطی خودم تو خونه . برای کار نمی خوام. چه مدلی خوبه . یک ژانومه کاچیران دارم که از اول اذیت میکرد و خیلی صداش زیاده.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
برا بالا تنه الگو پیراهن دخترانه یکسال بدون الگو اگه کسی بلده راهنماییم کنه

خب از یکی از لباساش رو بر کنید 

خب از یکی از لباساش رو بر کنید  

من ی دفعه ی آموزشی تو اینترنت که با مستطیل بود رو امتحان کردم عالی شد 

دم دست نیست بچه 

علیرضا ی مامان روز دوشنبه 12 شهریور 97 ساعت 10 شب بدنیا اومد 😍😍😍😍😍
من ی دفعه ی آموزشی تو اینترنت که با مستطیل بود رو امتحان کردم عالی شد  دم دست نیست بچه

قد و سایزش رو میدونی ؟ من اندازه هاش رو بگم 

اون روش برای مدلهای خاص کاربرد داری اسمش نیو تکنیک هست میتونی سرچ کنی مدلها راحت آموزش داده