2789
عنوان

پرسش و پاسخ خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 7065 بازدید | 121 پست
نوارهای لبه مثل این 

طول پارچه که به عنوان نوار اریب برمیدارید تو راه کش پارچه نباشه تا اذیت نشید با نخ سردوز هم میدوزن تا کشسانی خوب داشته باشه برای یقه لباس چون شما ممکنه نتونید تو راه کشسانی پارچه بدوزید تو سرشانه های لباس از دکمه چفتی استفاده کنید یا بدید خرازیها براتون دکمه مثل بازاریها میزنن

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
سلام دوست عزیز این نوارهای لبه با چرخ صنعتی دوخته میشه ولی برای دوخت خانگی نیاز به پایه نوار اریب دو ...

پس باید از پارچه خودش یا رنگ دیگه ای نواری در بیارم ، برای جاهایی مثل حلقه آستین یا یقه که کمی گرد هستن ، اگه بخوام نوار راسته بدوزم ممکنه چین بخوره؟ البته برا اینکه کش نیاد اگه اول با دست کوک بزنم و با درجه کشش کمتر بدوزم فک میکنم کش نیاد

حالا بنظرتون برای این جاهای گرد نوار راسته ای در بیارم یا مثل سجاف گرد دربیارم؟ 

زائری بارانی ام آقا به دادم میرسی ** گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ** ضامن چشمان آهو ها به دادم میرسی ** من دخیل التماسم را به چشمت بسته ام ** هشتمین دردانه زهرا به دادم میرسی! به حق جوادت ... ممنونم یا امام رضا 🙏 الهی پسرمو نذر قیام مهدی (عج) میکنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طول پارچه که به عنوان نوار اریب برمیدارید تو راه کش پارچه نباشه تا اذیت نشید با نخ سردوز هم میدوزن ت ...

اگه به صورت زیگزاک بدوزم میشه ؟ که به قولی اون حالت کشسانی رو حفظ کنه . بعد من نمیتونم از نخ سردوز استفاده کنم ، چرخ خیاطی ام این قابلیت رو نداره

برا دکمه های سرشونه و پایین برای لباس های زیر دکمه ای ، از این دکمه چفتی ها گرفتم که هرطرف دوخته میشه 

زائری بارانی ام آقا به دادم میرسی ** گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ** ضامن چشمان آهو ها به دادم میرسی ** من دخیل التماسم را به چشمت بسته ام ** هشتمین دردانه زهرا به دادم میرسی! به حق جوادت ... ممنونم یا امام رضا 🙏 الهی پسرمو نذر قیام مهدی (عج) میکنم 

راستی این آستین مچی ها و پاچه مچی کشی ها رو از کجا میتونم بخرم؟ اسم خاصی دازن؟

الان عکسشو براتون میذارم 

پس باید از پارچه خودش یا رنگ دیگه ای نواری در بیارم ، برای جاهایی مثل حلقه آستین یا یقه که کمی گرد ه ...

راسته باید در بیارید

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
راستی این آستین مچی ها و پاچه مچی کشی ها رو از کجا میتونم بخرم؟ اسم خاصی دازن؟ الان عکسشو براتون می ...

کش باف میگن و پهناش متغیره  خرازیها دارن

اگه به صورت زیگزاک بدوزم میشه ؟ که به قولی اون حالت کشسانی رو حفظ کنه . بعد من نمیتونم از نخ سردوز ا ...

زیگزاگ نه درست نیست شما بانخ سردوز بدوزی کشسانی پیدا میکنه

زیگزاگ نه درست نیست شما بانخ سردوز بدوزی کشسانی پیدا میکنه

نخ سردوز چرخ مخصوص میخواد؟ من چرخم مارشاله ، همون موقع از فروشنده پرسیدم میشه نخ سردوز باهاش استفاده کنم گفت نه 

گفت پاره میشه هی

وگرنه خودم نخ سردوز رو دارم تو خونه 

نوار اریب طولش‌ رو از ترکی پارچه برش بزنیم؟

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

تو کاپ استین موقع خرد دادن خیلی شیک مث لباسای بیرون نمیشه چرا

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
نوار اریب طولش‌ رو از ترکی پارچه برش بزنیم؟

نه اما اگه ترکی صاف هست و قبلا کش نیومده یا پیچ نخورده میشه

من تکه دوزی میرفتم مربیمون اینطور گفت بعد موقع دوخت کمی کش میومد

تو کاپ استین موقع خرد دادن خیلی شیک مث لباسای بیرون نمیشه چرا

شما خط الگو که روی پارچه قسمت تاج که کشیدین با بخیه بزرگ چرخ نیم سانت بالای خط یک ردیف میدوزید نیم سانت پایین و هر دو رو خورد میدید و بعد بینابینش روی خط اصلی رو وصل میکنید و میدوزید

نخ سردوز چرخ مخصوص میخواد؟ من چرخم مارشاله ، همون موقع از فروشنده پرسیدم میشه نخ سردوز باهاش استفاده ...

بله خب با چرخ معمولی نمیشه پس زیر نخت و درجه کشش رو هر دو رو آزاد تر کن اما مثل بیرون نمیشه