2777
2789

سلام بقران ثواب داره اونایی که ای یو ای کردن و جواب مثبت یا منفی گرفتن بیان دلمون پوسید بیایین بگین چه علامتایی داشتین که مثبت یا منفی شدین اخه ؟😪 من خودم از همون روز کمر درد و زیر شکمم سنگین شد الان ۹ روزه که ای یو ای شدم ولی کمر درد همچنان با منه مثل پریودی نوک سینه هامم از روز ۷ درد میکنه تخمدانامم بدجور درد و تیر میکشن توروخدا جای امید واری هست ؟ حتما ۱۴ روز باید بشه تا ازمایش بدم دلم داره میترکه ۳ سالو ۹ ماهه منتظرم😭

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برام از ته دل دعا کنید از استرس دارم روانی میشم میگم برم ازمایش بگن منفی هست چیکار کنم بعدش با خودم هزارتا فکر میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی یو آی چجوریه؟هزینش چقدره

نگران نباش اگه قسمتت باشه حتما میشه دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
آی یو آی چجوریه؟هزینش چقدرهنگران نباش اگه قسمتت باشه حتما میشه دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره

شوهر نمونه میده و اسپرمو شستشو میدن با کیفیت تر میشه بعد به خانوم تزربق میکنن مثل معاینه بعد ۲ هفته اینطوری خونو دل میخوری تا جواب بیاد 😔 ممنون که جواب دادی حرفات باعث دلگرمیم شد😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله هرچی حکمت خداست همون بشه وخدا چراغ دلت روشن کنه

اخ قربون دهنت واقعا حرفت به دلم نشست انشالله خدا قبول کنه 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اول اینکه اصلا به علائم توجه نکن بخاطر مصرف داروی هورمونیه اینو کسی بهت میگه که تجربه چندبار iuiوivfناموفق داسته 

اگه میخوای زود نتیجه بگیری این استرس و از خودت دور کن یکم آروم باش چیزی نشده که یه آی یو آی کردی من دوبار انتقال ناموفق داشتم مث شما نکردم بیخیال بسپار دست تون بالایی هرچی خودش میخواد مطمئن باش صلاح همونه

امروز ساعت 9 صبح آ یو آی کردمهیج تجربه ای ندارم فقط از وقتی امپولارو زدم کمر درد نابودم کرده

انشالله که از همین الان مامان شدی احتمالا کمر درد همچنان باهات باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اول اینکه اصلا به علائم توجه نکن بخاطر مصرف داروی هورمونیه اینو کسی بهت میگه که تجربه چندبار i ...

ممنون که جواب دادی عزیزم چشم کمتر فکر میکنم سعی میکنم تا زمانش بیاد میسپرم دست خدا 😔 الان بچه دارین ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40