2777
2789
عنوان

خواب مرده

59 بازدید | 10 پست

اگه تو خواب به مرده نوزاد بدیم بده ؟خواب دیدم مرده اومده بچه رو از بغل کسی گرفت

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب ها ریشه در ضمیر ناخوداگاه انسان و گذشته و اتفاقای روزمره داره نه اینده. اگه این چندروزه استرس و ...

بله استرس شدید داشتم شب قبلش

تعبیرش بده؟

من شنیدم کلا اگر یک مرده بیاد و انسانی رو دستش بگیره با خودش ببره اصلا خوب نیست ....

چند سال پیش پدربزرگم فوت کرده بودن 

یکی از اشناهامون خواب پدربزرگم رو دید 

پدربزرگم دستشو سمتش دراز کرد و اون هم دستشو گرفتم و با هم داشتن میرفتن و پدربزرگم می‌گفت یه جای خوب داریم میریم 

وسط راه بودن یهو تو خواب یکی از اقوام همین که دنبال پدربزرگم داشت می‌رفت داد جیغ زد تو خواب که نرو

و یهو دست پدربزرگم رو ول کرد و نرفت و شانس آورد چون اگر می‌رفت ....

بله دلیلش همونه. خوابت سبک میشه و خواب های پریشونی میبیتی که یادت میمونه با جزییات

وای مرسی حالمو خوب کردین  

من شنیدم کلا اگر یک مرده بیاد و انسانی رو دستش بگیره با خودش ببره اصلا خوب نیست ....چند سال پیش پدرب ...

وای چه ترسناک