2777
2789

باخانواده شوهر ی جا میشینیم من ازدواج دوممه اون اولش هرروز دعوا داریم مادرش همش بینمون دعوا راه میندازه با من دعوا میکنه چن روز پیش ک دعوامون باز سرمادرش شد گفتم منو ببر خونه مادرم دگ خسته شدم هرروز دعوا هس اورد اونم ازاون روز هرروز ب من زنگ میزنه فوش میده میگه بیا جهازتو هم ببرین میگم اولا بزنگ ب خانوادم بگو ب حرف من گوش نمیدن دوما هم برو اول درخواست بده بعدش یدونم بچه ۵ ماهه دارم بنظرتون چیکارکنم اینبار ک زنگ زد چی بگم

ای بابا ناراحت شدم 🥲🥲

بچه اتو بردی با خودت؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم ازدواج مطلقه با مجرد همینه ترس ندارن میگن طلاق بگیریمم هرچند مقصر ما باشیم باز میگن اگه خوب بود دو طلاقه نمیشد کوتاه بیا هرچی میگه بگو چشم بنظرم

منتظر...

وای عزیزم برو آشتی کن اون بچه طفلک چه گناهی کرده

خودت میتونی زندگیتو خوب بسازی

ولش کن خانواده شوهرو

تو شوهرتو ول نکن

مطمئنم میتونی زندگیتو درست کنی

برگرد خونت به بچت برس به شوهرت برس

اللهم عجل لولیک الفرج
چرا اینقد بی سیاستی و پیشش از مادرش بد میگی

مادرش پیش اون ب من همه چی میگه چیزی نمیگه منم دگ خسته شدم منم میگم  اونروز ک دعوامون شد قبل دعوا میگفتم منو ببر خونه مادرم‌دلم گرفته همش خونه میشم مادرش ازاونطرف میگه میری خونه مادرت بدی اینم چیزی نمیگه دگ دگ خستم‌ شدم هرروز دعوا هس

ببین باید یجوری جلو شوهرت مظلوم نمایی کنی و راجب خودش و مادرش خوب حرف بزنی که خودش خجالت بکشه از کارایی که مامانش سرت درمیاره

اگه سلیطه بازی دربیاری و هی غر غر کنی وضعیت بدتر میشه

باید صبر داشته باشی

اللهم عجل لولیک الفرج
مادرش پیش اون ب من همه چی میگه چیزی نمیگه منم دگ خسته شدم منم میگم اونروز ک دعوامون شد قبل دعوا میگ ...

خوب تو جواب اونو بده با شوهرت قهر نکن..بگومن مثل تو وطایفت نیستم جوش نزن... دوبار سه بار مثل خودش باش. زورت به اون نمیرسه سر شوهر بدبخت خالی نکن... شوهره نمیتونه چیزی بگه یه طرف تویی یه طرف مادرشه

مادرش پیش اون ب من همه چی میگه چیزی نمیگه منم دگ خسته شدم منم میگم اونروز ک دعوامون شد قبل دعوا میگ ...

جواب مادرش و بده همون لحظه و‌نزار بمونه تو‌دلت پیش شوهرت همیجور غر بزنی

انشاالله زوتر جدا بشین از خانوادش شما هم رنگ‌ آرامش و ببینی

ببین باید یجوری جلو شوهرت مظلوم نمایی کنی و راجب خودش و مادرش خوب حرف بزنی که خودش خجالت بکشه از کار ...

بخدا دگ خسته شدم مادرش هرکاری هم کنه هیچی نمیگه بهش حتی اگ گناه تومادرش باشه اصن برام شوهری نمیکنه ن پول میده ن شبا خونه میمونه همش کوه میمونه ن ب ادم محبت میکنه میگه تااخر پیش خانوادم میمونم