2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره برم خونه ابجیم

640 بازدید | 37 پست

من تو خونه خودم استراحتم باردارم سرویسکم اومده پایین شیاف و اینا چن روز دیگه م میرم امپول ریه بزنم. ابجیم زایمان کرده دیروز گفتم یذره کاچی بپزم برم گفت نه امروز نمیشه کار دارم فلان نه نرو خودت استراحتی فلان.بعد امروز گفتم با اسنپ برم عصرم با اسنپ برگردم؟میگه من بهت میگم برو خونه مامانم استراحت میگی نه خونه خودم بمونم ب حرفم ارزش نمیدی فلان ابجیت فرار نمیکنه ک بمون خونت استراحت کن بعد گفتم چی میشه مگه ابجیمه کی میبینم ۲ روزه بودن بچشو؟کاری نمیکنم ک میرم اونجام دراز میکشم گفت من جایی رفتنی خودتو میکشی خیر نرو بمون خونه😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبجیت شرایطتتو میدونه و ازت انتطاری نداره لطفا به حرف همسرت گوش کن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

نرو عزیزم واجب نیست 

خودت باید الان شرایطتو درک کنی و نری 

همسرتم بخاطر خودت میگه که نرو

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
درحالیکه خودش هرروز بیرونه خوش گذرانیش به راهه عر.ق خوردنش به راهه با دوستاش میره بیرون یا جمعه ها ا ...

تو بارداری شرایطت فرق داره . من ۹ ماه خونه موندم . چون درد سقط چشیده بودم . لعنتی داغونت میکنه دسته خودتم نیس . 

عزیزم همسرت تفریحش به راهه که باردار نیست شما بارداری دعوا درست نکن حرف گوش بده

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان