2777
2789

۳،۴ ساله ازدواج کردم 

تو مشکلات زندگی هی زندگی مقایسه میکنم اگر فلان خواستگارم که مثلا وضع و اوضاع اش بهتر بود سختی هام کمتر می شد ؟

ذهنم داغون میشه 

بدبختی من خواستگارام همه از شوهر فعلی ام بالا تر بودن ولی خب یه مسائلی پیش میومد یا رد میکردم یا جور نمی شد

چکار کنم راهکار بدین؟

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.

خیر

خودت رو با چیزی مشغول کن بیکاری باعث اومدن افکار این مدلی تو ذهنت میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بالاتر از شوهرم داشتم 

الان تنها فکرم اینکه مشکلاتمون حل بشه اصلا نشد که بگم کاش فلانی رو قبول میکردم 

اگه یه نفرو دست داشته باشی همه جوره کنارشی  

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

من با خواستگارای قبلیم نه... ولی همیشه با شوهر خواهرم مقایسه میکنم... با این مقایسه ها آرامش ندارم... دلم میخواد ذهنم آرام کنم ولی نمیشه..... دلم نمیخواد برای زندگیش انرژی منفی بفرستم.. 🙃

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

شاغلم والا

به نقاط مثبت زندگیت فکر کن و برای رفع نقاط ضعف تلاش کن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من با خواستگارای قبلیم نه... ولی همیشه با شوهر خواهرم مقایسه میکنم... با این مقایسه ها آرامش ندارم.. ...

قشنگ میفهم چی میگی 

انگار آدم تقاص گناه پس میده برای سال ها

به نقاط مثبت زندگیت فکر کن و برای رفع نقاط ضعف تلاش کن

من خیلی تلاش می‌کنم دنبال پیشرفت هم شوهرم چوم از خانواده ضعیفی میاد ذهنش فقیره

همش باید هلش بدی آدم خسته میشه 

قشنگ میفهم چی میگی انگار آدم تقاص گناه پس میده برای سال ها

دقیقا... اگه چیزی براش بخره یا بهش توجه کنه... من اونو با شوهر خودم مقایسه می کنم... وقتی مامانم ودایی ها وخاله هام از همسرش تعریف می کنه من گریم میگیره... حالم بده.. نیدونی بدبختیش چیه... اینه که خانواده ام به حسادت بیشتر دامن میزنند... به خواهر وشوهرش بیشتر توجه می کنند😢... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

من خیلی تلاش می‌کنم دنبال پیشرفت هم شوهرم چوم از خانواده ضعیفی میاد ذهنش فقیرههمش باید هلش بدی آدم خ ...

هدایت کردنش به جلو بهتر از کاری نکردنه

دقیقا... اگه چیزی براش بخره یا بهش توجه کنه... من اونو با شوهر خودم مقایسه می کنم... وقتی مامانم ودا ...

همیشه اونی که پولدار تره بچه عزیزتری هست 

من با خواستگارای قبلیم نه... ولی همیشه با شوهر خواهرم مقایسه میکنم... با این مقایسه ها آرامش ندارم.. ...

چطور مقایسه میکنید 😔

تو اوج عصبانیتمم نمیتونم مقایسه کنم چون اون تکه ای از وجودمه

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
همیشه اونی که پولدار تره بچه عزیزتری هست

میدونی حرفت واقعا راست وتلخه... اینقدر واقعیت داشت که گریم گرفت 😢.... برام دعا کن... حالم بده.. دلم آرامش میخواد.... اینکه حداقا حسادت نکنم وزندگی خودم وخواهرم رو با حسادتم وانرژی منغی ام خراب نکنم