2777
2789
عنوان

تماس بیش از حد نامزد

1007 بازدید | 61 پست

خانوما من دیگه دارم از دست نامزدم دیوونه میشممم از صبح تا شب هر لحظه که گیرش میاد بهم زنگ میزنه یعنی شده ساعت 7 صبح منو از خواب بیدار کرده می‌گه دلم واسه صدات تنگ شده بود دیگه دارم از دستش روانی میشم

میخوام بدونم آیا واقعا این رفتارش عادیه؟؟؟یعنی همه نامزد ها انقدر بهم زنگ میزنن؟؟

خدا شاهده روزی بالای 20 بار بهم زنگ میزنه بعد هیچ حرفی هم واسه گفتن نداریم بعضی وقتا همینجوری گوشی در گوشمونه پنج دقیقه هیچ حرفی واسه گفتن نداریم

زنگ میزنه همش قربون صدقه میره منم دیگه چندشمم میشه راستش 🥲😂 نمی‌دونم چجوری بهش بگم کمتر زنگ بزن که ناراحت نشه؟؟؟؟

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار بهش گفتم عزیزم منم درس دارم زنگ بهم بزنیم ولی یکم کمتر که منم به درسام برسم برگشته میگه باشه منم دیگه اصلا بهت زنگ نمیزنم که راحت به درسات برسی شب خوش😑ازم ناراحت شد خب چجوری باید این موضوع رو بهش بگم؟؟؟

صبحا بزار سایلنت بگو خواب بودم😬

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
اگ بگی ک خیلی بده ازت سرد میشه کلی فکر و خیال میکنه کاش قدرشو بدونی

چیکار کنم خب مامانم بدش میاد انقده نامزدم زنگ میزنه میگه یکم کمتر صحبت کنید حالا این به کنار خودمم دیگه خسته شدم صبح تا شب همش باید تلفن دستم باشه اونم انتظار داره همش قربون صدقش برم منم زیاد خوشم نمیاد🥲💔

صبحا بزار سایلنت بگو خواب بودم😬

دیگه انقده زنگ زده گفتم ببخشید رو سایلنت بوده تکراری شده این حرفم دنبال یه بهونه جدیدم😂🥲