سرونازبانوجان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 2262 عنوان بایراد چهار پستان 143 بازدید | 13 پست بچه ها چیز خوبی تو نت ازش نمیبینم😭لطفا بیاین اونایی ک سر در میارین😭 1403/06/08 | 10:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheniz عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 12025 مامو ؟عزیزم با پزشک مشورت کن گوگل چرت و پرت میگه نگرانت میکنه
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 مامو ؟عزیزم با پزشک مشورت کن گوگل چرت و پرت میگه نگرانت میکنه چی میگه اسی؟! مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
سرونازبانوجان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 2262 مامو ؟عزیزم با پزشک مشورت کن گوگل چرت و پرت میگه نگرانت میکنه اره😭سونوگراف گفته برو پاتولوژیزده بایراد ۴c😭ببین در حد چند میله نه سانت حتی
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 اره😭سونوگراف گفته برو پاتولوژیزده بایراد ۴c😭ببین در حد چند میله نه سانت حتی آهاااااااالان فهمیدن چی نوشتی تایپیکت۲ساعته فکرکردم نام محلیهیایه بلاگردعجیب وغریبه😂😁🤣🤣🤣🤣 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
farzane22hastam عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 191 نگران نباش عزیزم چیزی نیست گوگل سرچ نکن همش میترسونه ادمو
سرونازبانوجان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 2262 نگران نباش عزیزم چیزی نیست گوگل سرچ نکن همش میترسونه ادمو شما یا اطرافیان داشتین این مشکلو؟🥹
farzane22hastam عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 191 شما یا اطرافیان داشتین این مشکلو؟🥹 اره عزیزم مامان منم بیاتتر ۳ بود نمونه برداری کرد خوش خیم بود اکثرا خوش خیمن تو همین نی نی سایت سرچ کن نمونه برداری میبینی اکثرا جوابا خوب باشه اصلا نگران نباش
سرونازبانوجان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 2262 اره عزیزم مامان منم بیاتتر ۳ بود نمونه برداری کرد خوش خیم بود اکثرا خوش خیمن تو همین نی نی سایت سرچ ... اخه این چهاره😭😭😭😭😭
farzane22hastam عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 191 اخه این چهاره😭😭😭😭😭 اره اشتباه گفتم همین بود و خوش خیم بودشنگران نباش عزیزم فقط گوگل سرچ نکن چیزی نمیشه❤️❤️
سرونازبانوجان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 2262 اره اشتباه گفتم همین بود و خوش خیم بودشنگران نباش عزیزم فقط گوگل سرچ نکن چیزی نمیشه❤️❤️ قربونت برم مرسیی دلگرم شدم یکم😭😭😭🩷
farzane22hastam عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 191 قربونت برم مرسیی دلگرم شدم یکم😭😭😭🩷 امیدوارم هیچوقت نباشه عزیزدلم❤️❤️مطمئنم که نیست سلامت باشی همیشه❤️❤️❤️
سرونازبانوجان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 2262 امیدوارم هیچوقت نباشه عزیزدلم❤️❤️مطمئنم که نیست سلامت باشی همیشه❤️❤️❤️ مرسی عزیزدلمم ان شالله😭🩷