2777
2789
عنوان

خواستگاری که دلمو شکسته پیامش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نمیدونی چجوری کرد چطور من پیش خانوادم تحقیر شدم

میدونم عزیزم. تو حق داری. ولی اینجوری بگی خیلی بدتره. طرف فکر میکنه چقدر آدم مهمیه که حرفش سالها تو ذهن تو مونده

کسی ک واقعا مذهبی باشه همچین رفتارایی نداره 

هرکس میره مسجد و هیئت و... رو نگین مذهبی

عزیزم شما هم بیخیال شو، درسته دلت شکسته ولی همون موقع باید ی کاری میکردی ن الان تو متاهلی

... 🤍🦋
نه معمولیم

پس. اون. مشکل. داشته  مهم. نیست. با منم. خیلی. رفتارا ها شده

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
منظورت چیه؟؟

من واقعا زشت بودم دماغم خیلی گنده بود هرچی التماس میکردم مامانم نمیذاشت عمل کنم اخرش اونشب جلو بابام زدم زیر گریه بابام فهمید چخبره به مامانم گفت همین فردا میری وقت میگیری عمل کنه

من تپل بودم و خواستگارام قبولم نمی کردن الان ب خاطر همون تپل بودن خواستگار دارم🤣مجردم ولی. دنیا  گرده میگرده هیچ چی پایدار نیست کسی ک ب خاطر قیافه  یا هیکل ادمو نخواد همون بهتر ک نخواد .خودش چ عنی بود مگ😒

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

تو نمیدونی چجوری کرد چطور من پیش خانوادم تحقیر شدم

عزیزم من قیافه خوبی دارم توی دانشگاه ده ها خواستگار داشتم ولی ازدواج نکردم چون قصدش رو نداشتم ولی آخرش مجبور شدم ازدواج کنم

از هر لحاظ از شوهرم سر بودم ولی اون همیشه اینجوری نگام می کرد که انگار خیلی زشت و چندش انگیزم 

من ۱۳ سال زیر نگاه های اون آدم له شدم الانم که جدا شدم هنوز زیبایی خودم رو دارم و زیر نگاه های هرزه مردای دیگه له میشم

ولی حتی یادشم نمی افتم چون به قول خانم دختر گرانبها اون یه زباله ذهنی بیشتر نیست

حالا تو چرا یه لحظه برخورد اون آدم انقدر اذیتت می کنه

درضمن تو که زخم خوردی با شوهرت یه کم بهتر باش به هر حال اونم گناهی نداره که مورد پسند تو نیست

همه گفتن پیام نده چون واقعا ممکنه شر بشه مردا هیچ کاری هم بهشون نداشته باشی داستان می سازن اگه یه زن متاهل بهشون پیام بده که واویلا