2777
2789
عنوان

چرا آقایون باید تو این سایت باشن😐

2067 بازدید | 227 پست

همشونم تو امضاشون زدن متاهل و اینا...

بعد درخواست دوستی میدن 😐من روز دومی ک عضو شدم درخواست یه بنده خدا قبول کردم فکر کردم واقعا کاری داره !بعد پیشنهاد های خیلی زشت میدن 

واقعا دلم برای خانوماشون میسوزه ...

هدفشون از عضو شدن اینجا چیه؟ میخوان خانوماشونو تو بارداری راهنمایی کنن🤣😐

یا ...

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

اینا پرنسسای سایتن

از این پرنسسا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن میخوان اندازه شنبلیله قرمه سبزی و در بیارن ی وقت تلخ نشه  

حالا الان شاهد خانومایی هستیم ک میگن سايت عمومیه و ی جوری ت دعواها از مرد دفاع میکنن انگار ت بغل هم دارن ت نی نی سایت کامنت میزارن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مردی که میاد نی نی سایت نه تنها مرد نیست بلکه یک نکبت و جنسیت زده ای بیش نیست

همین الان یه تایپک خوندم نوشته بود من پسر خوبیم همه هم گفته بودن پسر خوب ک نمیاد اینجا 😐🤣

ن میخوان اندازه شنبلیله قرمه سبزی و در بیارن ی وقت تلخ نشه حالا الان شاهد خانومایی هستیم ک میگن ساي ...

اون خانم ها هم پیک می هستن 

عجیبه تا الان نریختن تو تایپک من بگن به توچه 😂

همین الان یه تایپک خوندم نوشته بود من پسر خوبیم همه هم گفته بودن پسر خوب ک نمیاد اینجا 😐🤣

انقدر باید بهشون توهین کنیم دمشون و بزارن رو کولشون برن نباید کوتا بیایم 

خیلی بدم میاد حق طبیعی خودشون میدونن ت هر سوراخی ک مال خانوماس کله کنن 

استارتر قوانین سایت رو بخونید بند ۱۰https://www.ninisite.com/rules

قوانین سایت رو من خوندم

آدم باید با خودش فکر کنه سایت بارداری به چه دردش میخوره 

ببخشیدا:)

اون خانم ها هم پیک می هستن عجیبه تا الان نریختن تو تایپک من بگن به توچه 😂

چون خوابن این وقت روز🤣