2777
2789
عنوان

اگه به مرد غریبه بهتون گفت خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 34 پست
حتما باید برات اتفاق بیافته تا بفهمی ؟خوشت میاد یه مرد غریبه بهت بگه فدات شم ؟والا اگه خوشت میاد من ...

فدات شم نمیگن ، میگه بفرمایید خواهرم حساب شما میشه فلان تومان مثلاً میری مغازه 

اشکالی نداره

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه به فدات شم نرسه عیبش چیه؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

دعا میکنم اول صبح براتواقعن محتاجی به داعاخیلی فکرت خرابهشایدم داری همهر و مثل خودت میبینی

خدا رو شکر که مثل شما نیستم ذوق کنم یه مرد غریبه بهم بگه فدات شم 

خیر اگر برای شما عادیه یه مرد غریبه بهتون بگه فدات شم برای ما عادی نیست .

میشه انقدر بیشعور نباشی یعنی چی که انقد راحت توهین می‌کنی 

این توهینی که داری می‌کنی خودتو خانوادتید اشغال با اون مغز بیمار و کثیفت 

تو اگه تو فکر شهوت نباشی هر حرفی رو به اون چشم نگاه نمیکنی و میگذری 😡😡😡😡

هر مردی گفت خواهرم که منظور بدی نداره

برای من خیلی پیش میاد که موقع خرید فروشنده میگه خواهر ، هیچ وقت هم بعدش نگفته فدات بشم.

حالا یه نفر رفتار زننده داشته که نباید به همه تعمیم بدی

میرسه دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره اینو من نمیگم ،روانشناس میگه .

با حرفات موافق نیستم

تو الان داری جمع میبندی

یکی تو خیابون آدرس میپرسه و با این لفظ صدا میکنه

یا فروشنده مغازه و ...

من که تاحالا با همچین چیزی برخورد نکردم

دوست جنس مخالف هم ندارم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

والا تو شهر ما پیرمردها هم به دخترا میگن مادر

آره بابا یه مسئله عادیه 

این خانم خودش مشکل داره که حرف بقیه رو به چشم بد دیده 

تازه داره دونه دونه به هممون انگ هرزگی میزنه آشغال 😡

بچها نباید اینو بگم؟؟خیلی حس بدی بهم دست داد🥲

واکنش اون ها چی بوده به شما؟ 

اگه بهت گیر دادن و به قول بعضیا درخواست دادن خب نگو دیگه.اگه واکنش مثبت بوده و گیری درخواستی در کار نبوده پس بگو بازم.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد