2821
2789
عنوان

درد کمر یا کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 24 پست
زن ک ادب داشته باش ی کم تو رو سننه

معلومه دردتون چیه میاین توی سایت یه عده قاطی حرفای زنونه این یه عده هم نشستین بابدبختی درخواست دوستی میدید بلکه یه ابله تراز خودتون پیداشد پاداد 

لایک نکنید .توروخدا 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

معلومه دردتون چیه میاین توی سایت یه عده قاطی حرفای زنونه این یه عده هم نشستین بابدبختی درخواست دوستی ...

ببین اجی گلم من ن درخواست دوستی دادم ن به عشق این چیزا اعتقاد دارم من اگه اومدم هم دلیل خودم دارم ولی بی احترامی من به شما نکردم شما هم تو سر من نزن خواهشن 

ببین اجی گلم من ن درخواست دوستی دادم ن به عشق این چیزا اعتقاد دارم من اگه اومدم هم دلیل خودم دارم ول ...

بلابه دور من همچین برادری داشته باشم .برو خجالت بکش درباره عادت شدن ناموس مردم حرف نزن نه دکتری نه ربطی بهت داره دیگه هم ریپلای نکن ارزش خوندن نداره برام 

لایک نکنید .توروخدا 
بلابه دور من همچین برادری داشته باشم .برو خجالت بکش درباره عادت شدن ناموس مردم حرف نزن نه دکتری نه ر ...

اول صبح عصاب خودت خراب نکن آرامش نفس عمیق بکش دورت بگردم اگه من حرفی زدم من معذرت می‌خوام شما ببخشید بگم غلط کردم حالتون خوب میشه 

بلابه دور من همچین برادری داشته باشم .برو خجالت بکش درباره عادت شدن ناموس مردم حرف نزن نه دکتری نه ر ...

خواهرم ایشون هم بخاطر کمک کردن به مشکلم پیام دادن 

شما اروم باشین

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏