2777
2789
عنوان

همسرم فردا میرسه چه گل بگیرم

219 بازدید | 20 پست

از کربلا میاد گل مصنوعی دوست ندارم

دسته گل طبیعی ام بعد دو روز باید بندازم بره یا خشک کنم که اونم دیگه دوست ندارم گل خشک نگه دارم

دوست دارم گل طبیعی با گلدون بخرم بنظرتون ضایعست؟؟

اگه موافقید با نظر من خونمون آپارتمانیه چه گلی پیشنهاد میدید؟؟

در حد ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ضایعس

مثلا اونو ببری استقبالش یا بدی بهش ؟ مگه میشه

یه مصنوعی شیک بگیر 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

عزیزم من که اطلاعات زیادی ندارم ولی از قدیم رسم بوده که گردنبد گل بخرن گل مصنوعی بخر هم موندگار یادگ ...

اخه گل مصنوعیا قشنگ نیستن یا من تاحالا گل مصنوعی قشنگ ندیدم

اخه گل مصنوعیا قشنگ نیستن یا من تاحالا گل مصنوعی قشنگ ندیدم

عزیزم جدیدا یه گلایی اومده من‌خودم پریشب خریدم 

گل مصنوعی بو هم داره کلا فرقی نمیکنه با گل واقعی از اونا بخر 

خوب گلدون ضایستخیلی چیزارو استفاده می‌کنیم میندازیم دور اینجوری فکر کنی دستمال توالت هم نباید بخریدس ...

اره منم حس میکنم موقع گلدون دادن خجالت بکشم

میتونی چند شاخه گل قشنگ مصنوعی بگیری با گل عروس و برگ های طبیعی برات تزیین کنن تا چندوقت هم میمونه

من یادمه خیلی سال پیش یبار چند شاخه گل رزمصنوعی که شبیه طبیعی بود همینطوری دادم تزیین کردم برای بابام بردیم  هرکی هم دید باورش نمیشد مصنوعیه