2777
2789
عنوان

قراره بعد 5ماه برم خونه مادرشوهر

561 بازدید | 21 پست

5ماه پیش یه رفتار خیلی بد یهو و بی دلیل با من تو خونشون کردن که من قهر کردم و دیگه نرفتم هرگز.حالا خواهر شوهرم زنگ زده که پاشو بیا خونمون تا کی میخوای کینه و کدورت ها داشته باشی و منم گفتم دستت درد نکنه ولی فعلا نمیتونم بیام چون خیلی بی احترامی ها بهم شد تو اون خونه و پشت گوشی باز هی یکی اون گفت یکی من و قطع کردیم و شوهرم اصرار که نه باید بیای بری خونمون فرداشب. بنظرتون برم؟ چه رفتاری داشته باشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو نمیتونی تا آخر عمرت قهر کنی که .بالاخره یجا باید تموم بشه .با سیاست رفتار کن

آره ولی نمیدونی چه حرفایی بهم زدن و هنوزم حرف زور میزد خواهرش پشت گوشی.میگفت قانون خونه ما و مادر ما اینه که همه عروس‌اش پاشن کار کنن تو خونمون.تا ظهر نباید می‌خوابید تو.وقتی میای محل ما باید مث ما چادر بپوشی.حالا من شوهرم مشکلی نداره اینا باید باید گذاشتن برام

خودم اصولا تو این جور مواقع میرم چون نمیخوام قطع رابطه کامل بشه که فردا خانواده شوهرمو جایی دیدم مجبور شم قایم بشم یا ادا اصول دربیارم ، قطع نمیکنم ولی سرد میشم رابطه رو کم می‌کنم و محدود به مناسبت ها

کاش خودت قبول میکردی و به زور همسرت نبود

خودمم دیگه خسته شدم یکم. ولی خیلی توهینا بهم کرد دختر خودشو فحش میداد که تو این کارو کردی این دختره رو برا ما جور کردی .ای طلسم بچم کرده و این حرفا .منم فقط شوک زده میگفتم خب چرا مگه چیکار کردم .حالا میگ بی احترامی مادر ما کردی 

آره ولی نمیدونی چه حرفایی بهم زدن و هنوزم حرف زور میزد خواهرش پشت گوشی.میگفت قانون خونه ما و مادر ما ...

اونا حق ندارن برای تو تعیین کنن چجوری زندگی کنی 

تو همون‌جوری که دوسداری لباس بپوش شیک و مرتب 

برو خونشون .مث مهمون رفتار کن بنظر من کار نکن چون تو کلفت خونه اونا نیسی .اینجوری عزیزترم هستی .ولی اگه قرار بود میوه بیارم بخورن یا قلیون بکشن تو بیار .برای شستن ظرف و جمع و جارو اصلا کمک نکن .فقط یجوری نشون بده هنرمندی همین .

خودمم دیگه خسته شدم یکم. ولی خیلی توهینا بهم کرد دختر خودشو فحش میداد که تو این کارو کردی این دختره ...

مگه میشه الکی یهویی این حرف ها رو بزنه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
اونا حق ندارن برای تو تعیین کنن چجوری زندگی کنی تو همون‌جوری که دوسداری لباس بپوش شیک و مرتب برو خون ...

آره می‌دونی.دقیقااا مشاورم همین حرفارو بهم زد.

گفت هرچی هم خواستن عصبیت کنن تو حد و مرزها رو مشخص کن و از خواسته ات کوتاه نیا و با ارامش صحبت کن ولی محکم

آره ولی نمیدونی چه حرفایی بهم زدن و هنوزم حرف زور میزد خواهرش پشت گوشی.میگفت قانون خونه ما و مادر ما ...

دیگه جمله اخرو درست گفته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مگه میشه الکی یهویی این حرف ها رو بزنه

ببین مشکل شون این بود که من چرا حتی همون آخر هفته ها که از دانشگاه میام خونه واسه استراحت و میرم خونه اینا کار نمیکنم براشون و می‌خوابم تا ۱۰.و همین حرفای  مسخره داداششم که برگشت گفت اسم و فامیل بابای ما پشت توعه حق نداری بدون چادر باشی و اینا.مذهبی آن کلا و فوق العاده بی فرهنگ.