2777
2789
عنوان

وقتی میرم خونه مادرشوهرم اینا

246 بازدید | 18 پست

همه چیزای خوب رو میزارن جلوی پسرشون، آجیل باشه که اصلا برای من نمیزارن ، سر سفره تعارفم نمیکنن من خودم هر چی بخوام میخورم ولی همش تو بشقابمو نگاه میکنن مخصوصا پدرشوهرم تا دستم میره سمت سالادی دیس غذا یا چیزی حتی چشمش به تلویزیون باشه هم برمیگرده نگاه کنه ببینه چی برداشتم ولی مدام به پسرشون بخور بخور کم خوردی میکنن، امروز مادرشوهرم چای آورد خواهرشوهرم کنارم بود به اون تعارف کرد به من نکرد رفت نشست پیش شوهرم یکی از دوتا چایی رو خورد دومی رو شوهرم اومد بخوره بچه ام نگاه کرد گفت به بچه بده! اینم بگم بسیار خسیس هستن منم ۱۰ ساله عروسشونم هیییییچ بی احترامی نمیکنم و نکردم هر هفته هم رفتم سرشون زدم ولی رفتارشون رو درک نمیکنم 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

شوهرت باید هوات داشته باشه عزیزم من یه موقع مادرشوهرش چیزی بده شوهرم شوهرم میاره میده به من جلوی مامانش

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت گفتی دیگه خسیسن . اینا مشکل دارن. ده ساله دیگه باید درک‌کنی

بنظرت میرم خونه اشون چیزی نخورم ؟ 

اخه تشنه میشم یا میوه میبینم دلم میخواد

یه جاری داشتم لب نمیزد به میوه و غذاشون 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
دیگه نرو کوچیک نکن خودتو

نمی تونم نرم 

دعوا نداریم باهم .

بنظرت وقتی میرم چیکار کنم؟

شوهرت باید هوات داشته باشه عزیزم من یه موقع مادرشوهرش چیزی بده شوهرم شوهرم میاره میده به من جلوی مام ...

فهم اش نمیرسه.

بنظرت میرم لب به چیزی نزنم؟ 

اخه گرسنه میشم خب خاک تو سرم 

فهم اش نمیرسه.بنظرت میرم لب به چیزی نزنم؟ اخه گرسنه میشم خب خاک تو سرم

به نظرم با شوهرت راجع به این موضوع حرف بزن

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

عزیزم از انسان های حقیر نباید بیشتر ازین‌توقع داشت بقول معروف نخورده ک نیستیپس بی تفاوت باش به این ر ...

نخورده نیستم برای همین واقعا متوجه نمیشم واسه خوردن هم کسی تنگش بیاد ببینه

بنظرت میرم اونجا چیکا کنم؟ اخه گرسنه و تشنه میشم 

یعنی لب نزنم بهتره؟

نمی تونم نرم دعوا نداریم باهم .بنظرت وقتی میرم چیکار کنم؟

بهشون بگو منم جزو اقوام به حساب بیارین لدفن ببین چی میگن 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
به نظرم با شوهرت راجع به این موضوع حرف بزن

شوهرم نمیفهمه جای من نیست

بهشم بگم میگه داری بزرگ میکنی طرف اونا رو میگیره

بهشون بگو منم جزو اقوام به حساب بیارین لدفن ببین چی میگن

میگن پاشو بریز بخور 

چند بار شنیدم ازشون