2777
2789
عنوان

من دیوانه ام آیا❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 18 پست
برو آرایشگری محیطش عالی یا برو مدرک حسابداری فنی حرفه ای خواهران بگیر یا کامیپوتر بشین پشت میز کار ک ...

نه که اون موقع فقط بخاطر پریدن عشق از کله ام رفتم 

الان همون مشغول درسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نیستم؟

نه نیستی. فکر کن فقط به نکات مثبتی که برات داشته. هی بگو خب عوضش فکرش از سرم رفت، عوضش با پولش یه مسافرت رفتم عشق و حال کردم...چرا به منفیش فکر می کنی؟

هیچ کاری بی زحمت و به راحتی نیست. کلا تو دنیا هیچ چیز به راحتی به دست نمیاد. این همه آدم دارند تو معدن کارهای فوق سخت می کنند، صداشون درنمیاد، حالا تو ۲۰ روز رفتی نونوایی.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.