2777
2789
عنوان

اینقد مث سگ کار میکنم

127 بازدید | 9 پست

بعد مامانم زورش میگیره ی شامی برام بزاره یا درست کنهتوقع داره خونه رو دست گل کنم غذا بپزم 😐واقعا حس میکنم بچه خیابونی ام منو از خیابون برداشتن آوردن بزرگ کردن

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

کاش منم می‌تونستم مستقل شم

البته منم شاکی میشدم از این که شام نداشته باشیم و برگردم شام بپزم  

❌اگه خواستم عکس بزارم لطفا منصرفم کنید😑❌ (آقایون لطفا از این سایت خارج بشید دیگه حالمو بهم زدین مثل خاله زنکا اومدین بین ی عده خانوم چیکار آخه ، اه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوره واقعا

اره خدایی

❌اگه خواستم عکس بزارم لطفا منصرفم کنید😑❌ (آقایون لطفا از این سایت خارج بشید دیگه حالمو بهم زدین مثل خاله زنکا اومدین بین ی عده خانوم چیکار آخه ، اه)

لابد مریضه بنده خدا...مادرا اینقدر زجر و زحمت کشیدن ک از ی جایی به بعد دیگه توان کاری رو ندارن

رفیق داداشم اومده بود خونمون شام درس کرد ته مونده غذاشونو آورد برا من 😐

یا داداشم میرف سرکار حتی صبحم براش بیدار می‌شد لقمه میزاشت 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

مامان منم همش بهم میگفت خوراکی بچمو نخور غذای بچمو نخور به بچم پول بده بچمو ببر بیرون بچمو.... کلا خونه نبودم صبح میزدم بیرون و آخرشب میومدم خونه هیچوقت حتی یک وعده خونه نبودم یجوری میومدم خونه که شام نخورم باهاش چشم تو چشم بشم یسری یه پولی دستم اومد همشوووو ازم گرفت بده واسه بچم لباس بخرم واسه بچه فلان چیزو بخر داداشم ۱۶ سالشه😑 بابام ماهی ۱۰م پول تو جیبی بهش میده اونوقت خرج منو دوست پسرم میداد خودشونم میدونستن🫠 بعضی وقتا از دست شوهرم ناراحت میشم میگم ایکاش ازدواج نمیکردم یهو یاد کارهاشون میفتم میگم خوب کردم زودتر اومدم بیرون از خونشون 

مامان منم همش بهم میگفت خوراکی بچمو نخور غذای بچمو نخور به بچم پول بده بچمو ببر بیرون بچمو.... کلا خ ...

من مامانم بچم بچم نمیکنه ولی با رفتاراش عصبیم می‌کنه 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀