2777
2789
عنوان

رفتم پیش روانپزشک

70 بازدید | 7 پست

من تواجتماع خیلی احساس معذب بودن میکنم البته یه مدت توپر بودم وخوشگل تراز الان اصلا اینطوری نبودم اعتماد بنفسمم عالی خدایی همه پسرای فامیل روم کراش بودن بعد به دلایل درس خوندن وخیلی چیزای دیگه لاغرشدم الان یه مدت بامامانم خیلی دعوا میکنیم  خدایی تقصیر اونه بخداباهیییچکی تاکید میکنم باهییییچکی مشکل ندارم جز مامانم که خیییلی پسر دوسته واخلاقاش سمی وشکنجه آوربعد من این مدت چون قبلا واقعا خوشکل بودم الان بسیار ضعیف والبته زشت شدم واقعا صورت لاغر زشته حداقل به من نمیادوچون اعتمادبنفس ندارم الان این حس رومنتقل میکنم ونگاه های دیگران اذیتم میکنه ودرنتیجه مقوقع بیرون رفتن معذبم🙃💔

حالابابام گیرداد که چرابامامانت دعوا میکنی بیابریم روانشناس منم گفتم باشه گفتم حالایه راهی برام میکشه حداقل دوکلام باهاش حرف میزنم یکم آروم میشم حالابابام اشتباهی منوبرده روانپزشک روانپزشک بیچارم میدونست کاراون نیست ولی کلی قرص نوشت توگوگل زدم یکیش مال اختلال دوقطبی من گفتم حالاکه اومدم قشنگ بگم موقع بیرون رفتن اینجوریم واینا فقط همینایی که بالا گفتمو بهش گفتم قرص دوقطبی بهم داده من متمانم دوقطبی نیستم کلا از رفتارای مامانم ناراحتم ولی جوری نه که یه دفعه بیخود ناراحت بشم فقط وقتی بهم گیر میده ونفرین واینا میکنه ناراحت میشم که میدونم طبیعیه دیگه حالابابامم خیلی پیگیر میگه حتماقرصاروبخور یکی نیست بگه آخرپدرمن من این قرصارم بخورم که نامانم خوب نمیشه دراصل باید اون بیاد پیش روانشناس حالاموندم بااین قرصا که اصلا مال من نیست چکارکنم یکیشم مال استرسه ولی من واقا خودم ازدرد خودم بهتر میدونم استرس آنچنانی ندارم که زندگیمومختل کرده باشه کلا استرسم زیاد نیست واقعا نمیدنم اینا چیه الان فقط مشکل اعتماد بنفس ومادر مودارم که پیرمم کرده که اوناهم کار قرص نیستن اصلا قرص اعتماد بنفسم ننوشته😐(شایداصلا وجود نداشته باشه) 

مجبور نیستی قرصها رو بخوری 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید قرصی که نوشته فقط برا دوقطبی بودن نیست شاید برای آرامش اینا هم باشه خب اگه شک داری یه روانپزشک یا روانشناس دیگه هم برو واقعا خیلی سخته کسی که مشکل داره نمیره پیش روانشناسی کسی من درکت میکنم

باباگیر داده میگه بخور امشب بزور آورده میگه بخور آخرمجبورشدم بخورم

بهشو بگو ک من میخاستم برم پیش مشاور . بگو داروها عوارض داره نمیخام بخورم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

شاید قرصی که نوشته فقط برا دوقطبی بودن نیست شاید برای آرامش اینا هم باشه خب اگه شک داری یه روانپزشک ...

حالاموندم بااین قرصا وکلی عوارض که دارن خودم میدونم کار قرص نیست اصلا مشکل ندارم تابرم روانپزشک

حالاموندم بااین قرصا وکلی عوارض که دارن خودم میدونم کار قرص نیست اصلا مشکل ندارم تابرم روانپزشک

متوجهم چی میگی به پدرت بگو منو ببر پیش روانشناس نه روانپزشک بعد اگه لازم بود خود روانشناس ارجاع میدتم به روانپزشک