2777
2789
عنوان

شاید مسخره باشه اما مدرسه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم برای کسی مهم باشه 

خودت اینجوری فکر میکنی حساس شدی

اتفاقا ما که میدیدیم یکی چند ساله یه کیف و کفشو داره چقد تو دلمون غبطه میخوردیم که چه دختر با سلیقه ایه 

نصف بیشتر دخترایی مثل تو اتاق ندارن خونه های شهر همشون کوچیکن یدونه اتاق بزور دارن

فقط فکر درست باش که پنج شیش سال دیگه واقعااا به چیزای بزرگتر حسرت نخوری

عزیزم میدونم چی میگی ولی لطفا کفر نکو

اینطوری عادت میکنی همش خوبی های زندگی بقیه تو چشمات میاد

از زندگیت لذت نمیبری و پیش خدا گله میکنی

مامان بابات کلی برای اینکه به اینجا برسی برای اینکه راحت تر از خودشون زندگی کنی تلاش کردی 

اینو بدون هیچ کس تو زندگیش خوشی مطلق نداره ولی مستونه تظاهر کنه بهش

اینارم نگفتم که نصیحت کنم یا بخوام با دید خوب بگم بخدا خودم همه اینارو درک کردم ولی یکم که بگذره همینم ازشون نمیخوای فقط بودنشونو میخوای

از کدوم جهات ؟

از هر جهتی که فکرشو کنی

من شرایطم عین خودته مو نمیزنه. دوستام اکثرا پز این چیزارو خیلی میدن. من اوایل خیلی حرص میخوردم اما اولین بار که رفتم خونشون روزی ده بار میگم خدایا شکرت. نه که وضعشون خیلی داغون باشه هااا نه اما فهمیدم همه حرفاش لاف بوده همشش. بچسب به درست امیدوارم به بهترین جاها برسی🥲🤍

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

منم کل سال با یه جفت کفش و مانتو میرفتموضعمون معمولی بود اما من اعتقادم این بود که مردسه جای شو اف ن ...

باور کنید اونقدرا پیگیر نیستم اما اونا یجوری رفتار میکنن و افاده دارن که..

راستش اعتماد بنفسم اومده پایین

چرا بیاد پایبن...فکر کردن کین بقیه که اصلا بخوان تورو مسخره کنن.

یه درصد اگه چنین اتفاقی افتاد کسایی که باید خجالت بکشن اونان چون اصل و نسب خودشونو نشون دادن🤝

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

باور کنید اونقدرا پیگیر نیستم اما اونا یجوری رفتار میکنن و افاده دارن که..

سعی کن برات مهم نباشه

اگع واقعا از درون بهش بی اهمیت باشی بیرون و واکنشتم اوکی میشه

با کسی باش که مثل خودت باشه

تو به زمینه دیگه مثل ورزش موسیقی درس مطالعه از بقیه بالاتر باش و سعیکن تک باشی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند