2777
2789

بله عزیزم اعتقاد  دارم ولی باید اهلش اون رو بنویسه  و کسی که علمش رو داره 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه انگشت اخر دستتو میبندی و یه سوره میخونی و ..ــببخشید میگرنم گرفته حوصلم نکشید توضیح بدم 😁

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

دلت خوشه الان همه کاراشونو بااین دعاها جلو میبرن

زن عموی شوهرم ۴۵ سالشه انقققققد دعوا میکزدن با عموی شوهرم 

دعااینا گرف الان هرچی دارن ب اسم زن عموعه ی ماشین جدا براش خزید نگاشون میکنی انگار لیلی مجنونن همچین چسبیدن بهم خداروشکر.....

یکی آیه سوره یاسین هست خیلی بهش عقیده دارم؟..الیوم نختم علی افواههم وتکلمنا ایدیهم و تشهد ارسلهم بما کانو یکسبون...وقتی بخوام کسی نظرش با نظرم یکی بشه اینو زیاد می خونم

اعتقاد ک والا  یکی از فامیلامون شوهرش انقدر بد اخلاق بود ک حد نداشت دوساله عجیب عالی شده احترامو طلاو ماشینو همه چی برا زنه فراهم کرده  

حیف روم نمیشه برم ازش بپرسم شماره دعا نویس رو بگیرم😂

🌷✨️
اعتقاد ک والا یکی از فامیلامون شوهرش انقدر بد اخلاق بود ک حد نداشت دوساله عجیب عالی شده احترامو طلا ...

پسزدایی بابام خیلی جوونه ۳۷ ۸ سالشه ۳تا بچه داشت یهو صداش دزاومد ۸ ساله ی زن صیغه ای ک ازخودش بزرگتره داره میگ زنه پسزو دختر بزرگ دازه ولی پسزدایی بابام جونش درمیره براش گفته زنمو طلاق میدم ولی اینو ول نمیکنم اصن عاشق زنه شده 

پسزدایی بابام خیلی جوونه ۳۷ ۸ سالشه ۳تا بچه داشت یهو صداش دزاومد ۸ ساله ی زن صیغه ای ک ازخودش بزرگتر ...

از کجا پیدا میکنن اخه 

من یکی دونفر  جداشدم  گفتن همزاد داری فلان گفتم باشه درستش کن هنوز هیچی به هیچی

🌷✨️
از کجا پیدا میکنن اخه من یکی دونفر جداشدم گفتن همزاد داری فلان گفتم باشه درستش کن هنوز هیچی به هیچ ...

کسی ک تو بهر هر کاری بره پیداش میکنه منم درگیر همزادم مشکلاتم تو تاپیکام هس تا پای طلاق رفتم

کسی ک تو بهر هر کاری بره پیداش میکنه منم درگیر همزادم مشکلاتم تو تاپیکام هس تا پای طلاق رفتم

تاپیکتو دیدم الان  برای من که تا طلاق برد، الانم  کلی خواستگار دارم ولی به نتیجه نمیرسه اصلا 

🌷✨️