2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یعنی خطرناکه واسه جنین

برای جنین در صورتی خطر داره که کنترل نشه. از امشب رژیم غذاییت رعایت کن تمام قند و شکر و کیک و بستنی کلا غذاهای بی فایده مضر حذف کن میوه در روز ۳ واحد بخور زیاد گرسنه نمون از نان جو استفاده کن و چربی و روغن محدود کن 

برای جنین در صورتی خطر داره که کنترل نشه. از امشب رژیم غذاییت رعایت کن تمام قند و شکر و کیک و بستنی ...

شیرینیجات کلا خیلی کم میخوردم فقط هردوساعت گشنه ام میشه بدون سیب زمینی وبرنج هم سیرنمیشم

اگر دکتر تحرک برات ممنوع نکرده روزانه ۴۰ دقیقه پیاده روی کن ..ولی حتما به دکتر مراجعه کن احتمالا برا ...

اخه جفتم پایینه حتما شنبه میرم دکتر ممنون از راهنماییت مختصر ومفید بودن

شیرینیجات کلا خیلی کم میخوردم فقط هردوساعت گشنه ام میشه بدون سیب زمینی وبرنج هم سیرنمیشم

سیب زمینی و برنج نان سفید باید محدود بشه میتونی برنج قهوه ای تهیه کنی و حتما برا کربوهیدرات از نون جو استفاده کن دیابت بترداری رو جدی بگیر انشاالله که این دوران بسلامت طی کنی

سیب زمینی و برنج نان سفید باید محدود بشه میتونی برنج قهوه ای تهیه کنی و حتما برا کربوهیدرات از نون ج ...

انشاالله ممنونم دعا میکنم ازمایش اشتباه باشه وگرنه هنوز اوایل بارداری هستمو رژیم گرفتن واسم خیلی سخته بد میگذره حتما ازمایش یجا دیگه هم میگیرم بازم ممنون عزیزم

برای جنین در صورتی خطر داره که کنترل نشه. از امشب رژیم غذاییت رعایت کن تمام قند و شکر و کیک و بستنی ...

عزیزم میشه بیای تاپیک بالایی مجددأ ازمایش تکرار کردم هیچکی نیومد تاپیکم یه نگاهی بنداز بلدی تفسیرش کنی ممنونم