2777
2789
عنوان

داغ خیانت💔

197 بازدید | 5 پست

بچه ها چند سال هی خیانت دیدم و بخشیدم خوب که نشد هیچی هی بدتر شد دیگه به یه حد افتضاحی رسید که بریدم الانم رای طلاقم اومده هی میخوام حواسمو پرت کنم یهو همه صحنه های خیانت هاش از جلو چشم مثل فیلم رد میشن بریدم دیگه کی فراموش میشه پس؟

من که طلاقم گرفتم این آدم که دیگه هیچکس من نیست چرا این کابوسیه تموم نمیشه چرا هنوز دارم زجر میکشم 

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خدا میدونه چقدر خستم 

چرا آدما اینقدر عوضی شدن  منو نمیخواست فقط گورشو گم میکرد دیگه چرا این همه زجرم داد آخه

تمام روح و روانمو نابود کرد

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

فقط خدا میدونه چقدر خستم چرا آدما اینقدر عوضی شدن منو نمیخواست فقط گورشو گم میکرد دیگه چرا این همه ...

درکت میکنم با تک تک سلولهای بدنم         😔     

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!