2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو خوبه؟ میشه بیشتر توضیح بدید. بعد از مدتی دوباره بد نمیشه و نیاز به افزایش قرص نیست؟ اینطور نیست ...

من همین مشکل دارم ی آلپرازولام نیم نمیتونم بخورم انقد خواب آلود میشم دارم با سرگیجه و سیاهی رفتن چشم و استرس و اضطراب یکسره دست و پنجه نرم میکنم چون دخترم کوچیکه میترسم قرص عادت کنم و ...

شما نسبت به موقعیتت بسنج و به روانپزشک بگو

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

خوب میشه ولی باید دارو بگیره.ژنتیک باشه فقط دارو جواب میده.تشخیص افسردگی هم با روان پزشک و روان شناس ...

من با دارو خوب نشدم اوایل به مدت دوسال خوب بودم دوباره افسردگیم عود کرد هرکاری میکنم خوب نمیشم 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
علایم تون چیه؟ اهمال کاری هم به نظرتون از افسردگیه؟

بسیار غمگینم. حافظه م بشدت ضعیف شده. حتی توی به یاداوردن اسم هایی مثل "ایستگاه راه آهن" هم مشکل دارم و میگم ترمینال قطارا!!! فیلمی که دیروز دیدم حتی داستانش یادم نمیاد. شبا سخت میخوابم. مثل قبل انرژی ندارم .بعد از خوابمم باز خسته هستم. قبلنا روزی ۱۰ ساعت میتونستم کار مفید انجام بدم الان ۲ ساعت انجام میدم خسته میشم. این دوسال اخیر سختی زیاد کشیدم اینطوری شدم. نمیدونم چیکار کنم