2777
2789

هیچ کس اندازه من همه راه هارو نرفته، از طب سنتی گرفته تا مدیتیشن ولی اخرش بی فایدس تاثیرش یک دهم دارو

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارو زیاد خوردم فایده نداشت، گل گاو زبون بخور اگر افسردگی مزمن داری! برو باشگاه کلاس هرچند من با اینا هم خوب نیستم ولی بستگی به میزان افسردگیت داره 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

خودتو به کارهای هنری مثل اشپزی، نقاشی،و... مشغول کن

زیاد بیکار نباش که یاد گذشته بیوفتی 

از رنگهای روشن برای پوشش و اتاقت استفاده کن

سعی کن تو جمع ها حضور داشتی باشی اوایلش سخته ولی باید بتونی

به خودت تلقین نکن افسرده ای در عوض بگو من خیلی سالم و شادم فقط یه مدت زمانی لازم دارم تا اتفاقاتی که افتاده رو هضم کنم و به روال قبلی برگردم

اگر ارثی نباشه روان درمانی

ارثی باشه چطوره؟! یعنی خوب نمیشه ارثی؟؟ 😢

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
هیچ کس اندازه من همه راه هارو نرفته، از طب سنتی گرفته تا مدیتیشن ولی اخرش بی فایدس تاثیرش یک دهم دار ...

دارو خوبه؟ میشه بیشتر توضیح بدید. بعد از مدتی دوباره بد نمیشه و نیاز به افزایش قرص نیست؟ اینطور نیست که همش خواب الود باشیم؟