2777
2789
عنوان

افغانی سو استفاده کرده

584 بازدید | 56 پست

یکی از همسایه هامون میدونم ک افغانی هستش بعد این شناسنامه  یک ایرانی ک فوت شده رو از پدر و مادر پسره خریده الان ب کجا شکایت کنم ک کسی نفهمه من بودم و شناسنامه اش بسوزه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکاری دنبال دردسری تو بگو تو این مملکت چی سر جاشه که این یه مورد سر جاش باشه

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

شکایت لازم نیست .چون فکر کنم اثر انگشت و خیلی چیزای دیگه تابلو هست ....پلیس خودشون میفهمند میگیرند......الان کارت ملی هست پیشرفت کرده قدیم نیست 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

شکایت لازم نیست .چون فکر کنم اثر انگشت و خیلی چیزای دیگه تابلو هست ....پلیس خودشون میفهمند میگیرند.. ...

خب چند سال پیش گرفته شناسنامه رو یارانه میگیره ماشین میخره کلا همه کاری میکنه دیگه