2777
2789
عنوان

بابام قهر کرده ک نرفتم حالشو بپرسم

314 بازدید | 14 پست

همین اول بگم من خیلی استرسی هستم تا یه چیز کوچیکی میشه حالم بد میشه. 

دیشب بابام گفته حالم خوب نیست بردن دکتر دکتر گفته هیچی نیست. خودمونم میدونستیم ک چیزیش نیست البته. از صبح چند بار از مامانم حاشو پرسیدم ولی وقت نکردم برم خونشون الان مامانم پیام داده ک بابات قهر کرده ک نیومدی بهش سر بزنی. منم گفتم چیزیش نبود ک بیام پشت تلفنم حالشو چند بار پرسیدم مامانمم میگفت خودشو زده ب مریضی چیزیش نیست  ولی من اینور حالم بد شده خودمم اینور 

تپش قلب گرفتم روم نمیشه فردا برم خونشون اگه برم چیزی بگه بهم چی... 

میدونستم چیزیش نیست اخه. 

نمیدونم فردا چحوری برم اصلا روم نمیشه 

چنین مسائلی با غریبه پیش بیاد کلا قطع رابطه میکنم چون هر بار طرفو ببینم این اشتباهم یادم میفته تا یه هفته تپش قلب میگیرم و حالم بده 😭اصلا به ذهنم نرسید ک برم. وقت هم نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد سخت نگیر برو دیدنش بگو بابا ببخشید که زودتر نتونستم بیام دیدنت الان حالتون چطوره بهترین خداروشکر

فکر نکنم چیزی بگه  

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

عزیزم حالا باباته.  چه اشکال داره یک آبمیوه.  یا یک کیلوموز

یا چند تا کمپوت میگرفتی و میبردی.....

اونی که خودشو به مریضی میزنه محبت میخاد...اینجوری میخاد جلب توجه کنه....

فردا ی چیزی بخر حتما برو دیدنش ..خدای نکرده در آینده دلت نسوزه و پشیمون نشی

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

عزیزم حالا باباته. چه اشکال داره یک آبمیوه. یا یک کیلوموزیا چند تا کمپوت میگرفتی و میبردی.....اونی ...

اصلا ب ذهنم نرسید. از صبح درگیر تمیز کاری بودم ب فکرم نرسید ک برم. 

زیاد سخت نگیر برو دیدنش بگو بابا ببخشید که زودتر نتونستم بیام دیدنت الان حالتون چطوره بهترین خداروشک ...

باور میکنی از وقتی مامانم پیام داده تپش قلب دارم و دستام میلرزه؟؟؟ همش خودخوری میکنم ک چرا نرفتم. با شوهرم دعوا کردم گفتم تو دیدی من ب ذهنم نرسید برم چرا یادم ننداختی. 

😭

اصلا ب ذهنم نرسید. از صبح درگیر تمیز کاری بودم ب فکرم نرسید ک برم.

برو فردا حتما برو ی چیزی بگیر برو. دنیا ارزش نداره خدای نکرده در آینده خودتو سرزنش کنی....هیچیش نیست خودشوبه مریضی زده..مطمعن باش ی جایی دلش شکسته..میخاسته ببینه میری دیدنش یا نه....فردا حتما برو...دست خالی نریا...

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

برو فردا حتما برو ی چیزی بگیر برو. دنیا ارزش نداره خدای نکرده در آینده خودتو سرزنش کنی....هیچیش نیست ...

اره میرم خدا کنه حرف بدی نزنه بهم 😭بابام خیلی بد دهنه. اعتیاد هم داره انقدر راحت دل میشکنه ک نمیتونم بکم 😭😭

باور میکنی از وقتی مامانم پیام داده تپش قلب دارم و دستام میلرزه؟؟؟ همش خودخوری میکنم ک چرا نرفتم. با ...

عزیزم انقدر فکرتو درگیر نکن یه دمنوش گل گاوزبان بهار نارنج بخور استرستو کم میکنه حالا فردا رفتی میبینی چقدر الکی استرس داشتی فقط رفتی بغلش کن وبوسش کن بزار محبتتو حس کنه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
باور میکنی از وقتی مامانم پیام داده تپش قلب دارم و دستام میلرزه؟؟؟ همش خودخوری میکنم ک چرا نرفتم. با ...

ببین عزیزم کار خونه هیچوقت تموم نمیشه.   هر کار کنی بازم کارهست...امروز از صبح مشغول تمیزکاری بودی. فردا ببین باز ریخته پاش میشه...فردا برو از بابات بپرس خوشحال میشه و یکعمر یادش میمونه که مریض شده دخترش اومده دیدنش..میره پیش دوستاش ،همکاراش،پیش دیگران میگه مریض بودم دخترمو دامادم اومدن احوالپرسی....

اره میرم خدا کنه حرف بدی نزنه بهم 😭بابام خیلی بد دهنه. اعتیاد هم داره انقدر راحت دل میشکنه ک نمیتون ...

اشکال نداره...شما نشنیده بگیر....ببین خدا یک جای دیگه برات جبران میکنه....هر چی بهت گفت جواب نده...خنده،خنده رد کن..مردا همه همینطورین.چه سالمش،چه کسی که اعتیادداره...اگه ما خانومای محترم به کردار آقایون بکنیم نباید یک لیوان آب دستشون بدیم...ولی طبیعت زن مهربونی و گذشته..

اره میرم خدا کنه حرف بدی نزنه بهم 😭بابام خیلی بد دهنه. اعتیاد هم داره انقدر راحت دل میشکنه ک نمیتون ...

قانعش کن....بگو دیروز دندون درد داشتی نتونستی بری